Valioliiga su 14.03. klo 16:00

Leicester - Sheffield United

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Leicester on saanut pari ukkoa takaisin lasaretilta – uusi valmentaja Sheffield Unitedin penkin päässä

Leicester pyrkii ottamaan vahvemman otteen Mestarien liiga sijoituksesta, kun kylään saapuu sarjajumbo Sheffield United. Kaiken lisäksi sai valmentaja Chris Wilder kenkää (yhteisymmärrys) ja loukkaantumislista on pitkä. Onko “new manager bounce” syytä huomioida ja kuka edes on uusi manageri Paul Heckingbottom? Mitä hän keksii tai muuttaa?

Otteluun lähdettäessä on Leicester saanut hieman positiivisia uutisia loukkaantumisrintamalla. Jonny Evans on saatavilla ja Ayoze Perez näyttäisi niin ikään olevan pelikunnossa. Dennis Praet on myös mahdollisesti käytettävissä. Muuten samat poissaolot.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Sheffield Unitedin ainoa uusi uutinen on, että Phil Jagielka on jälleen käytettävissä pelikiellon jälkeen. Nähtäväksi jää onko se hyvä vai huono asia. Ehkä hänellä ja Heckingbottomilla klikkaa.

Sheffield United

@SheffieldUnited
Paul Heckingbottom will take charge of the Blades for the remainder of the 20/21 campaign.

Heckingbottom will be supported by former AFC Bournemouth manager Jason Tindall, Alan Knill and United’s current backroom staff.

#SUFC 🔴

Sheffield Unitedin tilanne on niin sekava, että on vaikea uskoa sen aukeavan Leicesteriä vastaan. Toki rutkasti onnea voisi muuttaa tilanteen. Kärkipari voi hyvänä päivänä aiheuttaa ongelmia, mutta Leicesterin alakerta on solid, keskikenttä parempi ja yläkerta pykälän terävämpi. Kaiken lisäksi on heillä valmentaja penkin päässä, joka tietää varmuudella mitä tekee.

Pelivalinta otteluun on Leicesterin suora voitto. Kaikki on mahdollista ja voi olla, että Leicester onnistuu voittamaan usealla maalilla. Voi myös olla, että Sheffield Unitedille kimpoaa kaikki. Kaikki on mahdollista, mutta ei olla kuitenkaan liian ahneita. Leicesterillä on omat poissaolonsa. Ei ole myöskään tietoa siitä onko Ayoze Perez avauksen kunnossa. Voitto pitäisi kuitenkin irrota tavalla tai toisella. Sheffield varmaan fokusoi alakerran tukkimiseen, koska Heckingbottom on entinen puolustaja.

Leicester City

@LCFC
𝑳𝑨𝑺𝑻 5⃣ 𝑮𝑶𝑨𝑳𝑺

There's been some superb strikes from the Foxes heading into #LeiShu...