la 12.01. klo 17:00

-

Valioliiga: Leicester – Southampton | Kotijoukkue koristaa kukkaroa?

Leicester isännöi Southamptonia lauantaina Valioliigassa. Isäntä on voittanut neljästä edellisestä Englannin pääsarjaottelusaan kolme, mutta Southamptonilla ei ole mennyt aivan yhtä vahvasti.
Southamptonilla vaikeaa – tärkeitä pelaajia puuttuu
Vierailla on sivussa tärkeitä miehiä. Pelikiellossa olevan tanskalaiskeskikentän Pierre-Emile Hojbergin lisäksi sivussa ovat paras maalintekijä Danny Ings sekä maajoukkuevisiitillä oleva japanilaispuolustaja Maya Yoshida.

Lyö riskitön 50€ veto – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

Muita mahdollisia poissaolijoita ovat selkänsä temppuilusta kärsivä Ryan Bertrand sekä irlantilaishyökkääjä Michael Obafemi, joka toipuu lihasvammasta. Poissaolotilanne on Southamptonin kannalta huolestuttava, koska kaikki poissaolijat ovat sille tärkeitä pelaajia.
Southampton on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan kaksi ja pelannut yhden kerran tasan, muut kaksi kamppailua se on hävinnyt. Tappiot ovat tulleet Manchester Cityä ja West Hamia vastaan, voitot Huddersfieldia sekä Arsenalia vastaan, ja tasapeli Chelseaa vastaan.
Southampton on sarjastaulukossa kolmanneksi viimeisenä, kun takana ovat ainoastaan Fulham ja Huddersfield.
Leicester tähyää irtiottoa keskikastista
Lauantain isäntä on sarjassa seitsemäntenä, Watford on sen takana kahden pisteen päässä ja Manchester United seitsemän pistettä edellä, kuudennella sijalla. Leicesterin viime aikojen otteiden perusteella ei olisi suuri yllätys, jos joukkue saisi hankittua pesäeroa muuhun keskikastiin lähiaikoina.
Edellisessä Valioliiga-ottelussaan Leicester voitti vieraskentällä Evertonin numeroin 0–1. Joukkue on Cardiffille kärsimäänsä kotitappiota lukuunottamatta osoittanut viime aikoina Englannin pääsarjapalloilussa parantuneita otteita.
Kierroksella numero 22 eli ottelussa Southamptonia vastaan, joukkueella on ainoastaan yksi poissaolo, kun Daniel Amartey kärsii nilkkavammasta ja on sen vuoksi sivussa. Tämä ei kuitenkaan Leicesterin kelkkaa hetkauta ja se saa poissaolojen osalta jopa hienoisen edun kamppailuun.
Leicesterin pelaaminen on ollut viime aikoina vähintäänkin kelvollista, mutta sen vastustaja Southampton on kyntänyt, joten Leicesterin kelkkaan on hyvä hypätä lauantaina.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>