Valioliiga la 11.01. klo 17:00

Leicester - Southampton

Löylyttääkö Leicester jälleen Southamptonia?

Leicester löylytti Southamptonia joukkueiden aiemmassa kohtaamisessa muutama kuukausi sitten historiallisin 9–0-lukemin. Nähdäänkö lauantaina jälleen samanlainen selkäsauna vai ovatko Ralph Hassenhüttlin suojatit ottaneet opiksi viime kerrasta?

Leicester pyyhältää jälleen jo kolmen ottelun voittoputkessa ja sijoittuu edelleen Valioliigan sarjataulukossa upeasti toiseksi. Eroa Liverpooliin on jo kuitenkin peräti 13 pinnaa, joten mestaruuteen ketuilla olisi vielä todella pitkä matka. Mutta mikäli joukkue jatkaa samaan malliin sesongin loppuun asti niin paikka ensikauden Mestarien-liigasta on hyvinkin todennäköinen.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Southampton on parantanut otteitaan huimasti heikosta alkukaudesta ja on voittanut jopa kolme neljästä viimeisestä kamppailustaan. Viimeisimmällä kierroksella pyhät kaatoivat Tottenhamin kotonaan maalein 1–0. Joukkue on saanut hyökkäyspelinsä toimimaan, jonka tärkein palanen on ehdottomasti ollut jo 13 osumaa tällä kaudella viimeistellyt Danny Ings. Englantilaiskärki on niin kovassa iskussa tällä hetkellä, että häneltä voidaan varmasti odottaa lisää häkkejä myös lauantaisesta ottelusta.

Leicesterin epäonneksi avainpelaaja James Maddisonin pelikuntoisuus ei ole vielä varmaa ja hänen poissaolonsa näkyisi varmasti joukkueen hyökkäyspelaamisessa. Varmuudella sivussa on ainakin nigerialainen puolustava keskikenttäpelaaja Wilfred Ndidi. Vierailijoilla puolestaan ei suurempia poissaoloja ole, sillä heidän rosteristaan uupuu vain jo pitkään sivussa ollut puolustaja Yann Valery.

Kummatkin joukkueet ovat olleet viime aikoina hyvällä pelipäällä, joten ottelusta voidaan odotella melko vauhdikasta. Southampton tekee kaikkensa saadakseen kasvonsa pestyksi viimekertaisen selkäsaunan jälkeen ja uskotaankin heidän onnistuvan maalinteossa Danny Ingsin johdolla vähintäänkin kertaalleen. Kettupaidatkaan eivät varmasti jää maaleitta kotiyleisönsä edessä ja lähtevätkin huimalla itseluottamuksella hakemaan vierailijoista jälleen samanlaista murskavoittoa, kuin mitä viime kerralla nähtiin. Luotetaan runsasmaalisuuteen ja nostetaan pelivalinnaksi se, että ottelussa tulee yli 3,5 maalia.

10 euroa pelirahaa