la 08.12. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Leicester – Tottenham | Vardy sivussa isänniltä – katkeaako Leicesterin tappioton putki?

Lauantaina Valioliigassa on luvassa tasapeleihin viime aikoina erikoistuneen Leicesterin ja sarjan eliittijoukkueisiin lukeutuvan Tottenhamin kohtaaminen. Molemmilla joukkueilla on loukkaantumisia, mutta sarjan parhaalle vierasjoukkueelle on tarjolla makoisia kertoimia.
Isäntäjoukkue Leicesterillä on käynnissä seitsemän kamppailun tappioton putki, jonka aikana se on voittanut kolme ottelua ja pelannut neljä kamppailua tasan. Joukkueen hyökkäyksestä on kuitenkin sivussa tärkeä palanen, sillä Jamie Vardy on loukkaantuneena. Keskikentältä on puolestaan poissa Daniel Amartey.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Tottenham on pelannut yhdeksän vierasottelua, joista se on kerännyt pisteitä 21. Pistemäärä oikeuttaa vierastilaston kärkipaikalle. Viiteen edelliseen kamppailuunsa Tottenham on kerännyt paunoja 12, joka oikeuttaa sarjasijoitusta vastaavaan kolmanteen sijaan myös kuntopuntaria tarkasteltaessa.
Vierailta on sivussa isompi nippu nimiä, mutta suhteessa joukkueiden leveyteen loukkaantumisista ei kummalekaan joukkueelle synny sen suurempaa etua. Moussa Dembele, Davinson Sanchez, Kieran Trippier ja Victor Wanayama ovat Tottenhamilta varmuudella poissa. Erik Lamelan pelaaminen lauantaina on epävarmaa.
Isäntien sisäisen maalipörssin jaetun ykkösnimen puuttuminen saattaa syödä tehoja Leicester-hyökkäyksestä, kun vierailla tärkeimmät puuttuvat pelaajat ovat korvattavissa normaalisti vaihdosta löytyvillä nimillä.
Vaikka Leicester on ollut viime aikoina suhteellisen hyvässä pelivireessä, on Tottenham huomattavasti laadukkaampi joukkue. Vieraidenkaan vire ei ole huonoimmasta päästä ja se on vastaavasti edellisiin seitsemään otteluunsa hävinnyt ainoastaan kertaalleen, mutta voittanut kaikki muut kamppailut. Tappion se kärsi viime viikonloppuna Arsenalin vieraana lukemin 4–2.
Tottenham lähtee kamppailuun suosikkina ja suhteellisen hyvään vieraskertoimeen tartutaan kiinni. Toisena kohteena kamppailuun pelataan runsasmaalisuutta, sillä joukkueet ovat pelanneet viime aikojen runsasmaalisten taistojen lisäksi keskenään todella värikkäitä kamppailuja aiemmilla kausilla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ