Valioliiga la 01.12. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Leicester – Watford | Tasainen ottelu King Power Stadiumilla

Kaksi keskikastin joukkuetta kohtaavat King Power Stadiumilla, kun Leicester isännöi Watfordia. Kumpikin joukkue yrittää palata voittojen kantaan tapahtumarikkaaksi ennakoidussa ottelussa, jossa maaleja sopii odottaa kummaltakin osapuolelta.
Leicester on tällä kaudella ollut hieman odotettua heikompi joukkue, tietysti on itsestäänselvyys että Riyad Mahrezin lähtö on vaikuttanut asiaan suuresti. Tällä hetkellä sijalla 10. majaileva kettulauma on kuitenkin laadukas ja kuuluu ehdottomasti Valioliigan keskitason paremmalle puolelle.
Leicester ei ole hävinnyt yhtään viimeisestä neljästä Valioliigaottelustaan, mutta tulokset eivät siitä huolimatta ole olleet haluttuja – Ketut ovat napanneet täyden pistepotin vain yhdestä ottelusta. Leicester on kuitenkin onnistunut luomaan näissä otteluissa rutkasti maalintekopaikkoja, joten suurempi pistepotti ei olisi millään tasolla vääryys.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Watford löytyy tällä hetkellä yhden sijan Leicesteriä – sijalta 9. Vastikään uuden sopimuksen joukkueen kanssa solmineen päävalmentajan Javi Garcian miehistö mielisi varmasti Leicesterin lailla takaisin voittojen kantaan. Joukkue on kolmen ottelun voitottomassa putkessa, vaikka esitykset ovat olleet positiivisesta päästä.
Watford tunnetaan nopeatempoisesta hyökkäämisestä, eikä niinkään puolustukseen panostamisesta. King Power Stadiumilla tuskin tullaan peruuttelevaa Watfordia näkemään, vaan peli on totutun vauhdikasta. Watfordin onnistuminen maalinteossa on hyvinkin todennäköistä, mutta voittajaksi sitä on hankala vahvaa kotijoukkuetta vastaan nostaa.
Leicesterin puolelta loukkaantumisten takia epävarmoja osallistujia otteluun ovat mm. Vicente Iborra, Rachid Ghezzal sekä Harry Maguire. Daniel Amartey sekä James Maddison katsovat ottelun varmuudella sivusta. Watfordin puolelta Jose Holebas sekä Tom Cleverley ovat todennäköisiä poissaolijoita.
Ottelun voittajaa on vaikea ennakoida, mutta molempien joukkueiden maali on hyvä pelivalinta otteluun. Watford on pelannut vain yhden vierasottelun päästämättä maalia, Leicester sen sijaan on pelannut vain yhden kotiottelun tekemättä maalia. Toinen pelivalintamme on pienellä panostuksella yli 2.5 maalia otteluun, jossa maalipaikkoja tulee olemaan rutkasti.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ