la 27.10. klo 19:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Leicester – West Ham | Ketut palaa voittojen tielle

Lauantain Valioliigakierroksen päätösottelu pelataan King Power Stadiumilla Leicesterin ja West Hamin välillä. Leicester on joukkueista selvästi laadukkaampi eikä pitkä loukkaantumislista helpota West Hamin urakkaa. Leicester on oiva pelikohde jopa kahden kertoimella, joten vedonvälittäjien kertoimista löytyy mukavasti ilmaa.
Leicesterin alkukausi on ollut melko neutraali. Joukkueen saldo yhdeksässä ottelussa on neljä voittoa ja viisi tappiota – merkillepantavaa kuitenkin on se, että kolme tappiota on tullut sarjan top-6 ennakoiduille joukkueille.
Leicester on kahden ottelun tappioputkessa, ensimmäisen 1-2 tappion Evertonille tosin voi laittaa ainakin osittain joukkueen kapteenin Wes Morganin ulosajon piikkiin, jonka jälkeen Kettujen korttitalo kaatui täysin. Viimeisimmän tappion Leicester kärsi ansaitusti Arsenalille Emirates Stadiumilla 3-1 lukemin. Tästä ei kuitenkaan voi heittää liikaa lokaa Kettujen niskaan, sillä Arsenal on kuntopuntarissa sarjan kärjessä.
Leicesterillä on oiva kasvojenpesun paikka King Power Stadiumilla, niin ikään yskivää ja vieläpä merkittävistä loukkaantumishuolista kärsivää West Hamia vastaan. Leicesterin riveihin kesän siirtoikkunassa pestattu kymppipaikan pelaaja James Maddison on ollut joukkueen ehdoton valopilkku alkukaudella – on vain ajan kysymys milloin yhteispeli joukkueen maalipyssyn Jamie Vardyn kanssa alkaa toimimaan parhaimmalla tasollaan.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

West Ham on aloittanut kautensa odotuksiin nähden heikosti. Kesän mielenkiintoisista hankinnoista huolimatta Vasarat aloittivat Valioliigakauden neljän tappion putkella, jota kuitenkin seurasi hieman toiveita nostattanut jakso. Kahden voiton ja yhden tasapelin jälkeen West Ham on kuitenkin jälleen palannut tappioiden tielle – joukkueella on alla yksimaaliset tappiot sekä Brightonille, että viimeisimpänä Tottenhamille.
West Hamin tilannetta pahentaa entisestään Andriy Yarmolenkon loukkaantuminen Tottenham-ottelussa. Ukrainalaisen loukkaantumista voidaan pitää hyvinkin vakavana ja voi tapaturma pitää miehen kentän laidalla jopa puolikkaan kauden verran. Manuel Pellegrinillä ei ole todellakaan helppo työ saada keskikentälle kasaan laadukasta ja kilpailukykyistä nippua. Loukkaantumisista kärsivät nimittäin myös mm. Manuel Lanzini, Pedro Obiang sekä Jack Wilshere, jotka ovat kaikki tärkeitä palasia chileläisluotsin pelijärjestelmässä.
West Hamia ei varsinaisesti tunneta merkittävänä vierasjoukkueena, mikä nostaa jokseenkin vahvana kotijoukkueena tunnetun Leicesterin osakkeita entisestään. Tilanne on Leicesterin kannalta todella otollinen voiton nappaamiseen vajavaisella materiaalilla operoivaa West Hamia vastaan. Kotivoitolle tarjottaessa tällaisia kertoimia, olisi hölmöä olla hyödyntämättä tätä tarjousta. Leicesterin vähintään kahden maalin voitto tarjoaa myös kiinnostavan kertoimen, jota sopii ehdottomasti kokeilla – kuitenkin hallitulla panostuksella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ