Valioliiga to 04.03. klo 22:15

Liverpool - Chelsea

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liverpoolin kotivire on historiallisen kehno! Thomas Tuchelin Chelsea on menossa eri suntaan

Liverpoolia mitataan toden teolla, kun joukkue kohtaa niin ikään Mestarien liiga -paikkojen perässä ja loistavassa vireessä olevan Chelsean. Vierailija ei ole edelleenkään hävinnyt otteluakaan Thomas Tuchelin astuttua ruoriin, mutta viikonlopulta on alla maaliton tasapeli Manchester Unitedia vastaan. Liverpoolin hiljattainen kotitilasto on häikäisevän huono, kun perättäisiä tappioita on tullut jo neljä.

Liverpoolin kausi on ollut odotuksiin nähden valtaisa pannukakku, vaikka tokihan joukkue on Mestarien liigassa yhä hyvissä asetelmissa ja mukana peleissä. Valioliigassa Jürgen Kloppin miehistö on hävinnyt jo neljästi peräkkäin, mikä on silmiinpistävän surkea suoritus viime kausina kotonaan lähes kaikki ottelut voittaneelta Liverpoolilta.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Chelsean noste on ollut kova siitä saakka, kun Thomas Tuchel astui puikkoihin korvaten Frank Lampardin. Kymmenessä edellisessä Valioliigan ottelussaan joukkue on kerännyt 18 pistettä, mikä on neljänneksi paras lukema koko sarjassa. Vertailun vuoksi Liverpoolin pistemäärä samalla otannalla on kymmenen pistettä eli keskimäärin yksi pauna per peli – suoritus on sarjassa neljänneksi huonoin.

Chelsea FC

@ChelseaFC
The boss is looking forward to facing off against a 'benchmark' side 👊

Ei ole lainkaan väärin todeta, että Chelsea ja Liverpool ovat menossa eri suuntiin. Isäntä onnistui toki edellisessä ottelussaan kairaamaan pitkästä aikaa voiton, kun se kaatoi Sheffield Unitedin vieraissa 0–2-numeroin, mutta tämä on sille laiha lohtu. Nykyvireisen Chelsealle Anfieldin visiittiä varten aseteltuja kertoimia voisi ihmetellä pidempäänkin, mutta napataan suoraan kiinni tasapeli ei vetoa -malliseen vierasvoittoon.