la 14.09. klo 14:30

Liverpool - Newcastle

Kylvettääkö Liverpool Newcastlea?

Maajoukkuetauko on vihdoin ohi ja Valioliiga jatkuu taas lauantaina. Lauantain ensimmäisessä kamppailussa näemme, kun Liverpool isännöi Newcastlea kotikentällään Anfieldilla.

Viime sesongilla toiseksi sijoittunut Liverpool on aloittanut kautensa odotetulla tavalla voitettuaan jokaisen neljästä ensimmäisestä ottelustaan. Joukkueella on kasassa 12 pistettä ja näin se sijoittuu Valioliigan tämän hetkisen sarjataulukon ensimmäiseksi. Pahimpaan haastajajoukkueeseen Manchester Cityyn on kurottu jo kahden pisteen ero ja tätä eroa Jürgen Kloppin luotsaama ryhmä pyrkii myös lauantaina kasvattamaan.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Markkinoiden parhaimmat tervetulotarjoukset!

Unibetille parhaat tervetulotarjoukset vedonlyöntiin, pokeriin ja kasinolle.

Kotikentällään Merseysidelta kotoisin oleva joukkue on ollut vakuuttava ja maaleja Anfieldilla on punapaitojen toimesta nähty jo seitsemän kappaletta. Omissa taas on soinut vain kahdesti. Alisson Beckerin loukkaantuminen on osittain helpottanut vierailijoiden maalintekoa, sillä hänen saappaisiinsa astunut Adrian ei ole otteillaan pahemmin väläytellyt.

Newcastlen alkukausi ei ole sujunut kovin vahvasti. Joukkue on poiminut neljästä ensimmäisestä kamppailustaan yhteensä vain neljä pinnaa. Ainoa onnistuminen tuli yllättävästi Tottenhamia vastaan vierasreissulla, jolloin Newcastle onnistui kaatamaan lontoolaiset 1-0 -lukemin.

Maalientekeminen sekä oman maalin puolustaminen on ollut suuri ongelma Steve Brucen ryhmälle alkukaudesta. Newcastlella tuleekin olemaan vaikea tehtävä edessään astellessa Anfieldille, jolla Liverpool ei tunnetusti kamppailuja häviä. Tehtävää vaikeuttaa lisäksi se, että newcastlelaisilta puuttuu monia avainpelaajia – mukaan lukien Ranskan liigasta hankittu vikkelä laitahyökkääjä Allan Saint Maximin.

Newcastle ei ole voittanut Liverpoolia Anfieldilla yli kahteenkymmeneen vuoteen ja on vaikea uskoa sen onnistuvan siinä nytkään, kun huomioidaan joukkueen kehnot otteet alkukaudesta.

Kotijoukkue tulee luomaan ottelussa useita maalipaikkoja, joista myös odotetaan onnistumisia. Virgil van Dijkin johtama puolustuslinja on varmasti ottanut opikseen Norwich -ja Arsenal kamppailuista, eikä tällä kertaa anna vierasjoukkueelle saumaa maalintekoon. Nostetaan siis tämän kertaiseksi pelivalinnaksi Liverpoolin voitto reilulla erotuksella (Liverpool -2,5).

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>