la 18.01. klo 17:00

Manchester City - Crystal Palace

Kiusaako Crystal Palace Manchester Cityä?

Toisena oleva Manchester City saa vieraakseen hyvää kautta pelaavan Crystal Palacen lauantaina Etihad Stadiumille.

Manchester City on päässyt jälleen hurjaan iskuun, mutta yksi ja sama ongelma sillä mättää edelleenkin, nimittäin puolustuspelaaminen. Se on taas päästänyt neljässä ottelussa peräjälkeen maalin, eikä se ole saanut paikattua täysin vieläkään puolustuspään hölmöilyjä tai sijoittumisvirheitä.

NORDICBET TARJOAA - 500% TALLETUSBONUS

Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

NAPPAA BONUS

Edellisellä kierroksella se murskasi toden teolla Aston Villan. Pep Guardiolan ryhmä haki 6-1 murhaavan vierasvoiton, eikä voittajasta ollut epäselvyyttä hetkekään. Ottelun ehdoton ykköstähti oli valioliiga-historiaa kirjoittanut Sergio Agüero. Argentiinalainen iski hattutempun ja nousi samalla Valioliigan kaikkien aikojen parhaaksi ulkomaalaiseksi maalintekijäksi. Maaleja on tällä hetkellä käsittämättömät 177 kappaletta ja lisää on varmasti tulossa. Riyad Mahrez ja Kevin de Bruyne olivat myös uskomattomalla pelipäällä Algerialaisen osuessa kahteen otteeseen ja syöttäen kertaalleen sekä belgialaisen syöttäessä kahdesti.

Crystal Palacen kausi on ollut tähän asti erittäin positiivinen. Roy Hodson on saanut jälleen joukkueen puolustuspelaamisen hyvään kuntoon. Se on Crystal Palacen ehdoton vahvuus ja sitten se luottaa vaarallisiin vastahyökkäyksiin, mikä lukeutuukin Pep Guardiolan ryhmän heikkoukseksi puolustuspäässä.

Manchester City lähtee otteluun valtavana ennakkosuosikkina, mutta vierailla on kaikki mahdollisuudet iskeä pallo isäntien verkkoon, mikä poimitaankin pelivalinnaksi.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>