su 11.11. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Manchester City – Manchester United | Kuuma paikallistaisto – vierailija viettänyt joulunsa ennakkoon!

Joulu on normaalisti vain kerran vuodessa, mutta Manchester Unitedille se saapunut ainakin kahdesti lyhyen ajan sisään. Valioliigaviihdettä on tarjolla manchesterilaisten paikallistaistossa sunnuntain kierroksella!

Unitedilla kaksi joulua lyhyen ajan sisään

Sunnuntain vierasjoukkue voitti edellisellä kierroksella Bournemouthin, mutta loppunumerot eivät kertoneet ottelun kulusta täyttä totuutta. Ottelu oli hienoisesti Bournemouthin hallinnassa koko ajan, mutta kamppailun lisäajalla Marcus Rashford iski joukkueensa 1–2-voittomaalin. Tällainen oli Unitedin vuoden toiseksi viimeisin joulu.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Seuraava joulu oli ovella kuluvan viikon keskiviikkona Mestarien liigassa, kun joukkue kairasi viimehetkien osumillaan 1–2-vierasvoiton ottelua lähes läpi, yli ja ympäri hallinneen Juventuksen kustannuksella.
Kolmatta joulua peräjälkeen tuskin on luvassa – niin vahva on isäntäjoukkue. Sivussa loukkaantumisen vuoksi vierailta on Romelu Lukaku.

City dominoi Valioliigaa ja vyöryy pahimman vihollisensa yli

Manchester Unitedilla on käynyt viime aikoina tuuri – Cityllä ei kertaakaan kuluvalla kaudella. Joukkue on ylivoimainen. Kärkikastin joukkueita vastaan ottelut ovat tasaisia, mutta niistäkin se suoriutuu yleensä voittajana.
Sunnuntain isäntä on tehnyt Valioliigassa eniten maaleja ja tuhlannut eniten maalipaikkoja. Se on myös päästänyt vähiten osumia. Leveyttä joukkueessa on vaikka muille jaettavaksi ja sen pelaaminen on lähes ottelusta toiseen ihailtavalla tasolla. Maaliero on murskaava 33–4.
Voittajasta ei tulisi olla mitään epäselvyyttä!