Valioliiga su 07.03. klo 18:30

Manchester City - Manchester United

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kaadetaanko Unitedille lisää kylmää vettä niskaan? Valioliigan sunnuntailöylyissä tarjolla Manchesterin derby!

Manchester Unitedin viimeistely on ollut viime aikoina tauolla. Joukkue on pelannut kolme perättäistä maalitonta tasapeliä kaikki kilpailut huomioiden, eikä sillä derbyn alla tunnu olevan riittäviä aseita Manchester Cityn horjuttamiseen. Isäntä metsästää jo perättäistä voittoa numero 22 ja nähtäväksi jää, tarjoileeko Ole Gunnar Solskjærin miehistö sille sen jopa hopealautasella.

Vieraiden iskukyky on ollut viime aikoina sangen vaihteleva, sillä joukkue on kärsinyt todella paljon tasapelipistemenetyksiä. Voittoputkessa seilaava isäntä on puolestaan noussut sarjassa kirkkaasti kärkipaikalle peräti 14 pisteen erolla Unitediin. Solskjærin joukkue ei pääse iskemään Etihad Stadiumille edes täysin terveenä, kun sivussa ovat varmuudella Juan Mata, Paul Pogba sekä ykkösmaalivahti David de Gea. Lisäksi Victor Lindelöfin, Anthony Martialin ja Donny van de Beekin pelikunto selvinnee varmuudella vasta illalla.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Pidempään isäntien peleistä sivussa ollut Nathan Ake lähestyy pelikuntoa, vaikka derby saattaakin tulla vastaan vielä liian nopeasti. Hollantilaislaitapuolustajan kuntoutuminen tarkoittaa, että Pep Guardiolalla on käytössään täysi miehistö – ja kun tämä miehistö on terveenä, laadukkaasti Valioliiga-mitat täyttävää kalustoa löytyy lähes kaksi avauskokoonpanollista.

Manchester City

@ManCity
We sat down with @DeBruyneKev ahead of the big game! 💬

Watch the full interview 📺⬇️

🔷 #ManCity | mancity.com

City ei ole osoittanut voittokulkunsa aikana mitään väsymisen tai hyytymisen merkkejä. Joukkue on todellinen kone ja tällä hetkellä itseluottamus ei voisi olla parempi. Unitedin poissaolot ja mahdolliset sellaiset herättävät lisää kysymysmerkkejä ja tummia pilviä leijailee entisestään pikimustan taivaan ylle punaisella puolella. Pelivalinnaksi nostetaan, että kotijoukkue voittaa ottelun vähntään kahdella maalilla (City -1). Jos City kuitenkin voittaa vain maalilla, kohde mitätöityy.

Ei vielä tiliä ComeOnilla? Nappaa tästä uuden asiakkaan etuna makoisa korotettu kerroin Manchesterin derbyyn!