Valioliiga ke 10.03. klo 20:00

Manchester City - Southampton

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Peseekö Manchester City kasvonsa välittömästi vai alkaako negatiivinen putki?

Manchester City vs. Southampton ei rehellisyyden nimissä herätä aivan liikaa tunteita etukäteen. Citylla on “bounce back” paikka ja Sotonin formi on surkea tällä hetkellä. Sivussa ovat muun muassa Danny Ings sekä Oriol Romeu. Pystyykö Soton kuitenkaan taas kerran kiusaamaan Cityä?

Ensin on mietittävä olosuhteita. Cityllä lienee todennäköisesti lepovuorossa Raheem Sterling. Phil Foden, Kyle Walker, Aymeric Laporte ja Bernardo Silva ovat vahvoja kandidaatteja avaukseen. Olisiko Bernardo keskikenttä vai laitahyökkääjä. Kuinka paljon United ottelu painaa keskikentillä. Ovatko Joao Cancelo sekä Kevin De Bruyne lepovuorossa? Onko Fernandinho avauksessa keskikentällä? Paljon kysymyksiä joka tapauksessa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Sotonin kannalta on toki hyvä, että Kyle Walker-Peters on jälleen pelikunnossa ja Ibrahima Diallo on mitat täyttävä keskikenttä. Kyle Walker vs. Kyle Walker-Peters olisi liian iso taistelu missattavaksi. Toivottavasti valmentajat ymmärtävät tilanteen suuruuden.

Manchester City

@ManCity
Sights set on the Saints! 👀😇

⚽️ @marathonbet
🔷 #ManCity | mancity.com

Che Adams ja Nathan Tella aloittanevat kärjessä. On harmillista, että Theo Walcott ei kuitenkaan ole mukana. Hän tuo tietynlaista suoraviivaisuutta. Takumi Minamino ja Stuart Armstrong kykenevät kuitenkin luomaan jotain kärkien takana.

Kysymys kuuluu: kuinka aktiivisesti aikoo Soton paineistaa ja kuinka monia erikoistilanteita/pelikatkoja he saavat aikaiseksi. James Ward-Prowsen jalka on tunnetusti maaginen ja se tunne siitä, että kykenee luomaan jotain tilanteen poikasta tulee tarpeeseen Cityä vastaan.

Pelivalinta on haastava, sillä markkina on hyvin miinoitettu. Maalimäärälinja on kohdillaan, BTTS (ei) kiinnostaa myös hieman, mutta JWP ja kaikki riippuu siitä kuinka nopeasti City mahdollisesti saa “ohjat” – Southampton voi ottaa niitä rumiakin tappioita, kun selkäranka katkeaa.

Markkina on todella kohdillaan omaan makuun. Cityn team totals kiinnostaa hieman, mutta tuntuu kuitenkin aivan liian coin flipiltä kaikesta huolimatta. Pelataan kuitenkin yli 2.75 maalia ottelussa. Panos ei nouse harmillisesti kovinkaan isoksi, mutta pientä jännitettävää on hyvä olla. Kaksi viimeistä ovat olleet myös niin vähämaalisia (onnea), että ehkä tuulet puhaltavat toiseen suuntaan tänään. Ei voi tietää.

Manchester City

@ManCity
The winner of the February @nissansports Goal of the Month - @PhilFoden 🚀🔥

🔷 #ManCity | mancity.com