Valioliiga ti 02.03. klo 22:00

Manchester City - Wolves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maalitykiksi hankittu hyökkääjä yhä kiikareilla! Syventääkö Manchester City tuskaa Wolvesin leirissä?

Valovoimainen Manchester City saa vieraita Wolverhamptonista tiistaina, kun koviin odotuksiin nähden todella heikkoa kautta pelaava Wolves saapuu Etihad Stadiumille. Maalinteko on ollut susipaidoille todellinen haaste kuluvalla kaudella, eikä vähiten vierasnurmella. Joukkueella on tällä hetkellä viiden ottelun tappioton jakso, mikä on sille ehdoton piriste – toisaalta tilastollisesti vertaituna tällä ei pitkälle Cityn voittoputkea vastaan pötkitä.

Isäntä on voittanut kaikki kilpailut huomioiden jo 20 ottelua peräkkäin ja edellinen tappio on peräisin marraskuulta. Pep Guardiolan miehistö on repäissyt sarjakärjessä jo 12 pisteen eron Manchester Unitediin, joka on ailahdellut. Cityn pelaamisessa vakuuttaa eniten kaikki, mutta esimerkiksi laajuus, pelitavan toimivuus ja leveys ovat olleet laadun takeita.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Edellisessä ottelussa Valioliigassa erinomaista West Hamia vastaan Citylle voiton ratkaisivat topparit Ruben Dias ja John Stones, jotka iskivät puskumaalin mieheen. Sinipaitojen joukkue on yhtenäinen, kenties enemmän sitä kuin hohdokkailla edellisillä kausilla. Laaja materiaali mahdollistaa laajan rotaation, mutta riippumatta avauskokoonpanosta pelitapa on toimiva ja siinä on useita variaatioita. Wolvesista ei rehellisesti sanottuna luulisi olevan mitään vastusta isännille nykykunnossaan.

Manchester City

@ManCity
Two right footed rockets, but which one wowed you more? 🚀😱

🔷 #ManCity | mancity.com

Vaikka vierailla on käynnissä viiden ottelun tappioton putki, ei sekään täysin vakuuta. Toissa kauden sensaationousija on kaukana viime kausien sijoituksestaan, joka oli sarjan päätteeksi seitsemäs. Edellisessä ottelussaan joukkue pelasi melko värittömän 1–1-tasapelin Newcastlea vastaan, joka taistelee jopa sarjapaikkansa puolesta.

Vieraissa Wolves on tehnyt kuluvalla kaudella ainoastaan 12 maalia, vaikka se on pelannut jo 13 ottelua. Pisteitä on kertynyt vain 15, mikä on ryhmän kotitilastoa heikompi suoritus. Maalinteko ei toki ole ollut Nuno Espirito Santon ryhmän ainoa ongelma, mutta keskeisenä asiana se on nähtävä. Kun esimerkiksi siirtorajalla La Ligasta hankittu William Jose vetelee yhä kiikareilla, ei hyvältä näytä. Pelivalinnaksi nostetaan, että Manchester City voittaa päästämättä maaliakaan.