ke 05.12. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Manchester United – Arsenal | Avoimien ovien päivä ja vierasvoitto ylikertoimella?

Valioliigassa pelataan keskiviikkona! Manchester United isännöi Arsenalia suurseurojen kamppailussa. Joukkueiden lähtökohdat ovat huomattavan erilaiset. Hieman yllättäen Arsenal astelee Old Traffordille altavastaajana kertoimien valossa.

Edellisten otteluiden merkitys joukkueissa vallitsevien tunteiden kannalta

Keskiviikon vierasjoukkue Arsenal voitti viikonlopun ottelussaan kotikentällään toisen suurseuran, Tottenhamin. Tykkipaitojen viimeistely oli ottelussa kovalla tasolla ja joukkue nousi lontoolaisten kohtaamisen myötä sarjassa neljännelle sijalle ohittaen sunnuntain vastustajansa. Loppunumerot olivat isännille peräti 4–2.
Manchester United esiintyi puolestaan edellisottelussaan Southamptonissa vieraskentällä. Ottelussa vietettiin odotetusti pienoista avointen ovien päivää, erityisesti ensimmäisellä puolikkaalla, jonka aikana syntyivät ottelun kaikki maalit.
Isäntäjoukkue siirtyi ottelun 20. minuutilla jo 2–0-johtoon, mutta vierasjoukkue United tuli tasoihin ensimmäisen puoliajan puitteissa Romelu Lukakun ja Ander Herreran viimeistelemillä osumilla. Lisäosumia ei enää nähty.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Vaikka United hallitsi palloa, oli sen pelaaminen totutun summittaista ja ottelusta muodostui lopulta tasainen kamppailu kahden kriisijoukkueen välillä. Loppunumerot olivatkin oikeutetut ja lisäsivät sarjaseiska Unitedin tuskaa, sillä joukkueella ei enää tavoitteet huomioiden olisi varaa helppoihin pistemenetyksiin.
On selvää, että Arsenalin leirissä tunnelmat ovat selkeästi korkeammalla. Viikonlopun otteluiden jälkeen uusi kierros on edessä nopeasti. Unitedilla ei olisi varaa hävitä, sillä ero kärkijoukkueisiin on kasvamassa ratkaisevasti.

Arsenal on asetettu selkeäksi altavastaajaksi

Kertoimien valossa edellisen tappionsa Valioliigan toisella ottelukierroksella kärsinyt Arsenal on asetettu selkeäksi altavastaajaksi. Toki Old Trafford on ollut lontoolaisille vaikea paikka pelata, mutta tällä hetkellä se on isäntiä edellä liki kaikilla osa-alueilla. Valioliigaa on pelattuna 14 kierrosta ja Unitedin ero viidenteen sijaan on kahdeksan pistettä ja kärkeen on matkaa 16 pistettä.
Kymmenen ottelun kuntopuntarilla tykkipaidat ovat sarjan toiseksi vahvin joukkue. United puolestaan ei ole osoittanut kuntokehitystä sijoitukseensa nähden. Tämä ei sinänsä ole ihme, sillä joukkueen pelaaminen on sekaisin kuin seinäkello. Joukkue kyllä suoriutuu illasta toiseen, mutta se ei Jose Mourinhon luotsaamalle ryhmälle ole meriitti. Hälytyskellot ovat soineet jo pitkään.
Otteluun nostetaan poikkeuksellisesti kolme pelivalintaa. Ensimmäinen valinta on Arsenalin voitto tasapeli ei vetoa -kohteen muodossa. Toisena valintana nostetaan esiin runsasmaalisuus. Arsenal on ollut erinomainen viimeistelyssä, mutta senkin puolustuspelaamisessa olisi vielä roimasti parannettavaa. Kolmas valinta on vierasjoukkueen normaali voitto varsin maltillisella panostuksella.