ke 26.12. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Manchester United – Huddersfield Town AFC | Unitedissa vihdoin hymyillään ja tämä näkyy kentällä

Tapaninpäivän valioliigakierroksella Manchester United saa vieraakseen Huddersfieldin. United pelaa ensimmäisen ottelunsa Old Traffordilla sen jälkeen kun manageri on vaihtunut. Kotiyleisö ottaa varmasti vanhan suosikkinsa Ole Gunnar Solskjærin vastaan seisaaltaan.
United tulee hyökkäämään ja lyö Huddersfieldille jauhot suuhun – kiitos parantuneen ilmapiirin ja positiivisen energian
United teki kovan päätöksen kun Jose Mourinho sai lähteä ja tilalle seurajohto palkkasi vanhan legendan, Solkjærin. Jo ensimmäisessä ottelussa näkyi, kuinka kireä ilmapiiri oli tiessään ja pelaajat hymyilivät stadionin porteista sisään käveltyään. Ennenkaikkea Paul Pogban kasvoilta paistoi helpottuneisuus ja mies oli yhtä hymyä. Tämä kaikki näkyi myös joukkueen otteissa ja Solskjærin tulikaste päättyi hienoon vierasvoittoon Cardiffista lukemin 1-5.
Tällä hetkellä United löytyy sarjataulukosta sijalta kuusi. ManU on pelannut alle tasonsa ja Solskjærin suosima offensiivisempi ja ei niin kahlittu pelityyli on pelaajille varmasti mukava, kun saa toteuttaa itseään enemmän tiettyjen rajojen sisällä. Tämä tulee ennen kaikkea näkymään hyökkäyspelaamisessa, joka Mourinhon aikana oli ajoittain todella tukkoista ja mielikuvituksetonta. Tästä viitteitä saatiin jo heti ensimmäisessä ottelussa.

Lyö 20€ riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Vierailija Huddersfield ei ole tänä vuonna enään juuri säväyttänyt. Joukkueen materia on todella kevyt ja viime vuoden kaltaista ”lentoa” materiaaliin nähden ei olla nähty. Ajoittain Huddersfield pystyy haastamaan, tai ahdistelemaan isompiaan, mutta ehjän 90-minuuttisen pelaaminen on ollut todella vaikeaa. Tämä näkyy sarjataulukossa, josta joukkue löytyy sijalta yhdeksäntoista – joukkue siis jakaa viimeisen tilan nousijajoukkue Fulhamin kanssa.
Huddersfield lähtee otteluun takuuvarmasti puolustamaan ja pitämään omaa päätään puhtaana mahdollisimman pitkään, jotta United turhautuisi ja rupeisi ”puskemaan” peliään. Uudistunut United kuitenkin tuntuu tässä kohtaa liian isolta palalta purtavaksi sympaattiselle West Yorkshiren seuralle.
Vaikka yhden matsin perusteella ei voi vetää liian suuria johtopäätöksiä, on syytä odottaa, että tämä ottelu tulee olemaan Unitedin näytöstä ja joukkue tulee kentälle taatusti rinta kaarella antamaan kotiyleisölleen jotain, mitä se ei ole pitkään aikaan saanut – iloista Unitedin näköistä jalkapalloa.
Uskomme että ManU osuu useamman kerran ja Huddersfield lähtee kotimatkalle nollan pisteen kera.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ