Manchester United – Leicester

la 14.09. Klo 17:00

Huippuvireinen Leicester kohtaa vaisun Manchester Unitedin!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Valioliigan huippuvireisesti aloittanut Leicester City matkustaa Manchester Unitedin vieraaksi Old Traffordille.

Manchester Unitedin kausi ei ole alkanut toivotulla tavalla, sillä neljän kierroksen jälkeen suurseura on kerännyt vain viisi pistettä. Ole Gunnar Solskjaerin luotsaama ryhmä aloitti kauden komealla 4-0 kotivoitolla, mutta sen jälkeen on ollut vaikeaa, sillä seurauksena on tullut kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Joukkueen pelaaminen ei ole ollut samalla tasolla kuin Chelsea-voitossa, eikä maalinteko ole toiminut, kuten olisi pitänyt. Solskjaerin ryhmän suurin valopilkku on ollut ehdottomasti Walesin maajoukkuetta edustava Daniel James, joka on lyömässä itseään toden teolla läpi heti alkukaudesta.

Markkinoiden parhaimmat tervetulotarjoukset!

Unibetille parhaat tervetulotarjoukset vedonlyöntiin, pokeriin ja kasinolle.

Leicester on puolestaan aloittanut kautensa todella mallikkaasti, sillä se on kerännyt neljästä ottelusta kahdeksan pistettä, mikä oikeuttaa kolmanteen sijaan sarjataulukossa. Edellä ovat vain kaksi selvästi suurinta ennakkosuosikkia voittamaan koko sarja eli Manchester City ja Liverpool. Edellisellä ottelukierroksella Leicester otti hienon 3-1 kotivoiton Bournemouthista, jossa Jamie Vardy onnistui maalinteossa kahteen otteeseen.

Ottelusta on lupa odottaa tasaista vääntöä, mutta Manchester United lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina, vaikka alkukausi ei ole sujunut ongelmitta. Kumpikaan joukkue ei ole kauheasta maaleilla mässäillyt ja Leicester lähtee todennäköisesti hakemaan vähintään tasapeliä tiiviin puolustuksen kautta, joten nostetaan pelivalinnaksi vähämaalisuus (ottelussa tulee alle 2,5 maalia) hyvällä kertoimella.