ma 27.08. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Manchester United – Tottenham | Maanantain maali-iloittelu

Tottenham saapuu maanantain Valioliigatrillerissä kimurantissa tilanteessa olevan Manchester Unitedin vieraaksi. Mauricio Pochettinon luotsaama Spurs on aloittanut Valioliigaurakkansa tyylillä, Jose Mourinhon suojatit sen sijaan eivät ole millään tasolla vakuuttaneet. Tämän myötä Tottenhamilla on erinomainen paikka hieroa suolaa ”Punaisten paholaisten” haavoihin nappaamalla tärkeät kolme pistettä Old Traffordilta.
Manchester United on jo pidemmän aikaa Mourinhon alaisuudessa pelannut katsojan silmään tylsää jalkapalloa eikä ole ihme, että fanit alkavat kypsyä Mourinhoon. Joukkue on portugalilaiskoutsin alaisuudessa pelannut hyvin puolustusvoittoista ja alhaalla makaavaa futista. Mourinholle onkin jo mediassa spekuloitu korvaajaa, esimerkiksi hyvää jälkeä Real Madridissa tehnyt Zinedine Zidane on ollut jatkuvasti otsikoissa.
Punaiset aloittivat Valioliigakautensa 2-1 voitolla Leicesteristä, mutta helposti voitto ei missään tapauksessa irronnut. ManU:lla oli ongelmia omassa pelinrakentelussa ja mahdollisti myös huteralla puolustuspelillä Victor Lindelöfin johdolla Leicesterille monta vaarallista maalintekopaikkaa. Tämä esitys ei luvannut hyvää Brighton-otteluun, jossa ManU sitten ottikin 3-2 lukemin kuokkaan. Ottelu oli Mourinhon suojateilta suorastaan surkea, eikä jättänyt minkäänlaista kerrottavaa jälkipolville.
Masentavan formin lisäksi ManU:lla on edelleen paljon vaivoista kärsiviä pelaajia, joiden esiintyminen maanantain ottelussa on epävarmaa. Näihin lukeutuvat mm. ehdottomat avauskokoonpanon pelaajat Nemanja Matic, Antonio Valencia sekä Alexis Sanchez. ManU:n ainut merkittävä hankinta kesän siirtoikkunassa oli brassi Fred, jolta ei vielä merkittäviä urotekoja ole Punaisten paholaisten paidassa nähty.

Lunasta 25€ riskitön veto Olybetille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 25€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Tottenham oli ainut joukkue, joka ei kesän siirtoikkunassa tehnyt yhtään pelaajahankintaa. Tämä oli tietysti hyvin yllättävää, mutta Pochettinon miehistö on antanut alkukauden esityksillä viitteitä siitä, ettei se edes välttämättä vahvistuksia kaipaa. Kahdesta ottelusta saldona Spursilla on kaksi voittoa, ensin 1-2 vierasvoitto Newcastlesta, jota seurasi vakuuttava 3-1 kotivoitto Fulhamista.
Tottenhamin puolustus ei kuitenkaan ole alkukauden otteluissa vakuuttanut, sillä Pochettinon miehistö on sallinut maalin omaan päähänsä molemmissa otteluissa. ManU on Old Traffordilla kaikista vaikeuksista huolimatta vaarallinen ja on hyvin todennäköistä, että Spursin puolustus pettää ottelussa maalin arvoisesti ainakin kerran.
Tottenham ei ole mairittelevaa menestystä vieraskentillä niittänyt, mutta nyt se pääsee iskemään väsyneen ManU-miehistön kimppuun melkein täydellä voimalla. Joukkueen tärkeistä pelaajista on varmuudella pois vain Son Heung-min, joka hoitaa kansainvälistä velvollisuutta Etelä-Korean kanssa. Sonin tilalle löytyy erinomaisia korvaajia esimerkiksi brasilialaisen Lucasin muodossa, joka heilutti kertaalleen Fulhamin verkkoja.
Ottelusta voidaan odottaa yllättävänkin maalirikasta, vaikka ManU on viimeaikoina tunnettu vahvasta puolustusmentaliteetista. Kummankaan joukkueen puolustuslinja ei ole vakuuttanut, joten molempien joukkueiden maali on erinomainen veto maanantain huippuotteluun. Tottenham on asetettu karvan verran liian suureksi altavastaajaksi, joten myös ”Tottenham aasialainen tasoitus 0” kelpaa erinomaisesti pelitiketeille, jolloin tasapelin myötä panos palautuu.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ