Valioliiga su 14.03. klo 21:15

Manchester United - West Ham

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Manchester Unitedin vaikea loukkaantumistilanne avaa oven kärkikahinoihin kolistelevalle West Hamille

Manchester United saa vieraakseen seuraavana West Hamin, joka on sitkeästi viidentenä Valioliigassa. Vaikka isännille on tullut paljon pistemenetyksiä viime aikoina, onnistui se viime viikonloppuna yllättämään kaikki Manchesterin paikallistaistelussa katkaisemalla Cityn 21 ottelua kestäneen voittoputken. Sunnuntaina molemmilla ryhmillä on paljon poissaoloja, eikä ottelun merkitystä voi liikaa korostaa.

West Ham on yhä viidentenä sarjassa ja se kaatoi viime maanantaina Leedsin kotonaan puhtaasti 2–0-numeroin. Joukkue oli hyvin kuskin paikalla ottelussa, vaikka vierailijakin sai omat paikkansa. Manchester United on ryhmälle kova mittari, vaikka isänniltä ovatkin sivussa varmuudella Paul Pogba, Donny van de Beek sekä Juan Mata. Hyökkääjien Edinson Cavanin, Marcus Rashfordin sekä Anthony Martialin pelaaminen on puolestaan epävarmaa. Lisäksi David de Gea on karanteenissa, joten maalilla aloittaa Dean Henderson.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Vieraillakin on miehiä sivussa. Jesse Lingard ei saa lainasopimuksensa vuoksi Unitedia vastaan edustaa, minkä lisäksi Angelo Ogbonna, Andri Jarmolenko sekä maalivahti Darren Randolph ovat yhä varmasti poissa pitkäaikaisloukkaantuneen Arthur Masuakun lisäksi. West Hamin vajeesta huolimatta isäntien tilanne on selkeästi hankalampi, mikä antaa etua lontoolaisille.

Loistavasti tällä hetkellä jokaisella osa-alueella operoivalla West Hamilla alakerta on ollut hyvässä kunnossa, joukkue on kurinalainen, eikä jakele helppoja maaleja vastustajille. Unitedille saattaa hyvinkin olla vaikeuksia tarjolla. Isäntä on sarjassa toisena, mutta ainoastaan pisteen päässä niskaan hönkii Leicester ja kolmen paunan päässä Chelsea. Vierailla puolestaan olisi mahdollisuus voittamalla kaventaa piste-ero vain kolmeen Ole Gunnar Solskjærin miehistöön nähden.

Pelivalinnaksi otetaan rohkeasti vierasvoitto tasapeli ei vetoa -mahdollisuudella. Cavanin, Rashfordin ja Martialin pelikunto on kriittisessä asemassa ottelun lähtökohtien osalta, eikä Hendersonkaan maalillaan ole hiljattain täysin vakuuttanut. Vierasjoukkueen itseluottamus on kovalla tasolla, eikä se takuulla päästä isäntiä helpolla.