Valioliiga pe 12.03. klo 22:00

Newcastle - Aston Villa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Steve Brucen optiot hyökkäyspäässä ovat yhä todella rajalliset, kun kolme tärkeää pelaajaa puuttuu

Newcastle kärsii pahoista loukkaantumisista hyökkäyspäässä todella pahaan aikaan, sillä se tarvitsisi kipeästi pisteitä tasaisessa putoamistaistelussa. Aston Villalle ottelu on niin ikään äärimmäisen merkittävä, kun se yrittää vielä rästipeliensä turvin ponnistaa sijoja ylöspäin. Urakka kuuden kärkeen on kova, mutta ei mahdoton.

Isäntien riveistä puuttuvat Callum Wilson, Allan Saint-Maximin sekä Miguel Almiron, joiden lisäksi sivussa on myös Fabian Schär. Hyökkäyspelaamisen kannalta ensin mainittu kolmikko on äärimmäisen kriittinen, mikä osoittautui myös edellisottelussa. Steve Brucen ryhmä vieraili West Bromwichissa, josta mukaan tarttui vain yksi piste maalittomalla tasapelillä. Tehoja siis kaivattaisiin, mutta vaihtoehtoja ei hyökkäyspäässä ole liikaa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Aston Villalla tilanne on huomattavasti parempi, kun Kortney Hause, Wesley Moraes ja Jack Grealish ovat ainoat varmat poissaolijat. Matty Cash palaa varmuudella kehiin, kuten on mahdollista myös Bertrand Traoren ja Anwar El Ghazin osalta. Aston Villa pelasi niin ikään maalittoman tasapelin ottelussaan Wolvesia vastaan edelliskierroksella, mutta Dean Smithillä on selkeästi virkaveljeään Brucea enemmän optioita hyökkäyskolmannekselle.

Aston Villa

@AVFCOfficial
There was praise for @EmiMartinezz1 when Dean Smith joined the media for his pre-match press conference this morning. 💪 #NEWAVL

Ottelu on molemmille joukkueille äärimmäisen tärkeä, eikä kummallakaan olisi varaa pudotella pisteitä matkalle tässä vaiheessa. Aston Villa hakee viimeistä rutistustaan ja sillä on erinomainen mahdollisuus päästä sijoja ylöspäin, kun Newcastle puolestaan taistelee sarjapaikkansa säilyttämisestä. Ottelun alla vieraiden tilanne vakuuttaa pelaajapuolella sen verran, että yli tuplapalautuksella sitä houkuttaa pelata.