Valioliiga su 26.08. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Newcastle – Chelsea | Potentiaalinen Newcastle

Räväkästi alkukauden aloittanut Chelsea saapuu Newcastlen vieraaksi St’ James Parkille. Chelsea on voittanut molemmat ottelunsa, Newcastlella on kahdesta pelatusta ottelusta kasassa vain yksi piste hyvistä otteista huolimatta. Newcastle on asetettu kertoimien valiossa liian suureksi altavastaajaksi alkukauden otteluiden perusteella.
Newcastle avasi kautensa niukalla 1-2 tappiolla Tottenhamille, tätä seurasi 0-0 tasapeli Cardiffia vastaan. Cardiff-ottelussa Isaac Hayden nappasi itselleen punaisen kortin 66. minuutilla, eikä hän sen myötä Chelsea-ottelussa nähdä. Ennen tätä punaista korttia Newcastlella oli ottelu hallinnassa, mutta Haydenin ulosajon myötä hallinta siirtyi Cardiffille. Newcastle sai ottelun viimeisellä minuutilla mahdollisuuden voittomaaliin, kun Kenedy pääsi kokeilemaan maalintekoa rangaistuspilkulta, mutta epäonnistui tehtävässä.
Newcastle on vahva kotijoukkue, sen se todisti jo Tottenhamia vastaan kauden avausottelussa. Viime kaudella Castle iski 21 maalia 19 kotiottelussa, tähän sisältyy maaleja top 6 joukkueita vastaan. Aleksandar Mitrovicin siirryttyä Fulhamiin maalintekovastuu jäi pääosin Joselun ja Ayoze Perezin harteille, molemmat osaavat toki maaleja tehdä. Mitrovicin ei niin suoranaiseksi korvaajaksi Newcastle hankki japanilaisen Yoshinori Muton, joka kuitenkin tulee mitä luultavimmin pelaamaan enemmän kymppipaikkaa Perezin tapaan.

Lunasta 25€ riskitön veto Olybetille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 25€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Chelsea on aloittanut tämän kauden Valioliigaurakkansa hyvinkin vakuuttavasti. 3-0 voitto surkeasta Huddersfieldistä ei liikaa todista, mutta 3-2 voitto Arsenalista antoi jo vakuuksia siitä, että Chelsea voi hyvinkin menestyä tällä kaudella. Chelsea päästi Arsenalin rinnalleen oltuaan 2-0 johdossa, mutta Marcos Alonson 3-2 maalin myötä pisteet jäivät Stamford Bridgelle. Ottelussa tuli kuitenkin esille se, että Chelsean puolustus on ainakin vielä haavoittuvainen ja voi hyvinkin olla ongelmissa Newcastle-ottelussa.
Chelsean supertähti Eden Hazard on avausotteluissa jäänyt vähille miinuteille raskaan MM-kisaurakan seurauksena, mutta luultavasti nousee tässä ottelussa avauskokoonpanoon. Uusi keskikenttähankinta Mateo Kovacic esiintyi vakuuttavasti Arsenalia vastaan tultuaan penkiltä, joten Maurizio Sarri voi hyvinkin palkita hänet paikalla avauskokoonpanossa, varsinkin kun Cesc Fabregas kärsii vieläkin pienistä vaivoista.
Newcastlen viime kauden sekä Tottenham-ottelun vakuuttavat otteet kotikentällä antavat uskoa siitä, että Newcastle pystyy laittamaan puolustuspäässä haavoittuvaisen Chelsean ahtaalle. Chelsean hyökkäysvoima huomioon ottaen lontoolaiset tuskin nollille ottelussa myöskään jäävät. Luvassa on siis toivottavasti ottelu, jossa kummankin joukkueen maaliverkot heiluvat vähintään kerran.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ