la 18.01. klo 19:30

Newcastle - Chelsea

Chelsea hakee helpot pisteet siipirikkoisen Newcastlen vieraana!

Hyvään vireeseen jälleen päässyt Chelsea matkustaa Sports Direct Areenalle siipirikkoisen Newcastlen vieraaksi. Newcastle menetti jälleen kaksi pelaajaa lisää sairastuvalle edellisellä kierroksella Wolvesin vieraana.

Newcastlen kausi on ollut odotetunlainen tuloksellisesti eli se taistelee putoamista vastaan raapien pisteitä sieltä sun täältä. Se on sarjataulukossa sijalla 13, kun Valioliigaa on pelattu 22 kierrosta, mutta se on vain viiden pisteen päässä Aston Villasta, joka on viimeisellä putoajan paikalla.

20€ eSports ilmaisveto + 100% talletusbonus 150€ asti

Betsafe tarjoaa nyt 20 euron ilmaisvedon eSportsiin – lisäksi saat talletuksesi tuplana!

OTA TARJOUS TALTEEN

Newcastlen tilanne on erittäin huolestuttava myös loukkaantumistilanteen vuoksi. Edustusjoukkueen pelaajia sairastuvalla on tällä hetkellä käsittämättömästi peräti 13 pelaajaa, joten joukkue joutuu toden teolla taistelemaan ja kierrättämään pelaajiaan.

Chelsea on jälleen oivassa pelivireessä ja se hakikin edellisellä kierroksella tyylipuhtaan 3-0 voiton Burnleystä. Ottelu oli selvää sinisten hallintaa, eikä voittajasta ollut lainkaan epäselvyyttä. Maaleista vastasivat Jorginho, Tammy Abraham ja Callum Hudson-Odoi.

Chelsea lähtee selvänä ennakkosuosikkina vierasotteluun, eikä Newcastlella ole helppoa iskeä pallo vieraiden verkkoon edes kertaalleen. Nostetaankin lapulle se, että Chelsea voittaa päästämättä maaliakaan.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>