Valioliiga la 18.01. klo 19:30

Newcastle - Chelsea

Chelsea hakee helpot pisteet siipirikkoisen Newcastlen vieraana!

Hyvään vireeseen jälleen päässyt Chelsea matkustaa Sports Direct Areenalle siipirikkoisen Newcastlen vieraaksi. Newcastle menetti jälleen kaksi pelaajaa lisää sairastuvalle edellisellä kierroksella Wolvesin vieraana.

Newcastlen kausi on ollut odotetunlainen tuloksellisesti eli se taistelee putoamista vastaan raapien pisteitä sieltä sun täältä. Se on sarjataulukossa sijalla 13, kun Valioliigaa on pelattu 22 kierrosta, mutta se on vain viiden pisteen päässä Aston Villasta, joka on viimeisellä putoajan paikalla.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Newcastlen tilanne on erittäin huolestuttava myös loukkaantumistilanteen vuoksi. Edustusjoukkueen pelaajia sairastuvalla on tällä hetkellä käsittämättömästi peräti 13 pelaajaa, joten joukkue joutuu toden teolla taistelemaan ja kierrättämään pelaajiaan.

Chelsea on jälleen oivassa pelivireessä ja se hakikin edellisellä kierroksella tyylipuhtaan 3-0 voiton Burnleystä. Ottelu oli selvää sinisten hallintaa, eikä voittajasta ollut lainkaan epäselvyyttä. Maaleista vastasivat Jorginho, Tammy Abraham ja Callum Hudson-Odoi.

Chelsea lähtee selvänä ennakkosuosikkina vierasotteluun, eikä Newcastlella ole helppoa iskeä pallo vieraiden verkkoon edes kertaalleen. Nostetaankin lapulle se, että Chelsea voittaa päästämättä maaliakaan.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa