Valioliiga su 17.10. klo 18:30

Newcastle - Tottenham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Newcastle ja Tottenham saattavat tarjota meille varsin vauhdikkaan matsin!

Yksi Valioliigakierroksen kiinnostavimmista peleistä nähdään sunnuntaina Newcastlen ja Tottenhamin välillä. Miksi tämä ottelu on kiinnostava saattaa joku tuumi? Murretaan palasiksi.

Maaottelutauko teki hyvää Harakoille. Callum Wilson on pelikunnossa ja formaatio vaihtuu todennäköisesti tämän myötä 4-3-3-muotoon. Allan Saint-Maximin & monipuolinen Joelinton laidoilla. Parasta on kuitenkin kaksi box-to-box keskikenttää. Joe Willock saattaa hyvinkin olla tehoilla. Tämän lisäksi on kapteeni Jamaal Lascelles avarin kamaa. Jonjo Shelvey vaikuttaa myös olevan kondiksessa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Lisätään vielä ostouutiset ja sitä myötä lisääntynyt energia, niin on potentiaalista, että nähdään energinen Newcastle fanien riemuksi. Entä Tottenham?

Newcastle United FC

@NUFC
"Gawping at that hallowed stretch of turf..."

24 hours to go. ⏳

⚫️⚪️

Tärkein pointti lienee paljon epävarmuutta. Matt Doherty, Cristian Romero, Davinson Sanchez, Giovanni Lo Celso, Steven Bergwijn sekä Emerson Royal ovat kaikki late fitness test. Joe Rodon lienee siis toppari ja Japhet Tanganga oikea laitapakki. Isoin kysymys on varmaan aloittaako Dele Alli vai Tanguy Ndombele?

Spursilla on kuitenkin tarpeeksi terävyyttä eteenpäin sekä myös potentiaalia kusta jotain alaspäin. Bergwijn on kivuton ja on myös ihan nastaa saada vähän jalkoja vaihdosta. Mitä tarttuu kupongille?

Tähän matsiin on pelattava yli 2.5 maalia. Tässä ei ikävä kyllä ole liikaa arvoa, vaan markkina on ollut hajulla. Mutta passeli panos ja toivoin mukaan fyrkkaa tulee pelitilille. Rehellisyyden nimissä vaikea veikata voittajaa, vaikka Spurs on selkeästi edellä pelivoimien suhteen. Newcastlen keskikenttä + kontravoima saattaa osoittautua vaikeaksi komboksi. Yhtä hyvin voi Newcastle vuotaa. Passelisti kuitenkin outeja overiksi.

Kaikki skenaariot eivät välttämättä ole niin kauniita, mutta on otettava vastaan mitä saa.