la 01.12. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Newcastle – West Ham | Vahva kotijoukkue vie loukkaantumisistaan kärsivän West Hamin?

Isäntäjoukkue Newcastle saa vieraakseen West Hamin, jolla loukkaantumisia on piisannut ja piisaa edelleen. Kotijoukkueen vireen tila vaikuttaa myös selkeästi paremmalta kaikin puolin. Jatkaako Newcastle voittokulkuaan myös lauantain Valioliiga-ottelussa?
Newcastle kolmen voiton putkessa
Newcastle on nostanut osakkeitaan huomattavasti viime aikoina ja kivunnut sarjan häntäpäästä alempaan keskikastiin, jossa se majailee lauantaivieraansa Tottenhamin kanssa tasapisteissä. Viiden ottelun kuntopuntarilla isäntäjoukkue on sarjan viidennellä sijalla, takanaan muun muassa Manchester United, Chelsea sekä Arsenal.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Kolmen voiton putkessa vaeltavan Newcastlen puolustuspään pelaaminen on ollut muun muassa voitokkaissa Burnley-, Bournemouth- ja Watford-otteluissa viime aikoina erinomaisella tasolla. Kolmeen viimeisimpään ja voitokkaaseen otteluunsa se on naulannut viisi maalia ja päästänyt ainoastaan kaksi osumaa omaan verkkoonsa.
Loukkaantuneina joukkueen riveistä sivussa ovat ainakin pidempään loukkaantumisista kärsineet puolustajat Florian Lejeune sekä Jamie Sterry.
Vierailijalla pelillisten huolien lisäksi pitkään jatkunut loukkaantumissuma riesanaan
West Ham on onnistunut voittamaan ainoastaan yhden edellisistä viidestä kamppailustaan. Kaksi kertaa se on kuitenkin pelannut tasan. Viiteen edelliseensä joukkue on päästänyt yhdeksän maalia, joista neljä teki Manchester City.
Puolustuspelaaminen ei silti vakuuta, eikä hyökkäyspelaamiseen ole löytynyt tarvittavaa tehokkuutta – joukkue on ajoittain näyttänyt jopa haluttomalta, joka on uusi piirre.
Selkeästi kotijoukkuetta heikommassa pelivireessä olevan vierailijan loukkaantumistilanne on ollut paha läpi kauden. Sivussa keskikentältä ovat tiettävästi Jack Wilshere, Andri Jarmolenko, Carlos Sanchez, Manuel Lanzini sekä Ryan Fredericks. Alakerrasta on sivussa pitkäaikaispotilas Winston Reid.
Kotijoukkueen pelaaminen on ollut viime aikoina vakuuttavaa, joten siihen luotetaan tässä kamppailussa. Ensimmäinen pelivalinta on kotijoukkueen voitto sulkemalla tasapeli pois ja toinen valinta on kotijoukkueen normaali voitto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ