la 14.09. klo 19:30

Norwich - Manchester City

Kaikissa otteluissa ei voi tehdä maalia, ei edes Teemu Pukki

Manchester City saapuu Norwichin vieraaksi, kun joukkueet kohtaavat lauantai-iltana Carrow Roadilla.

Norwich kärsi tylyn 2-0 tappion West Hamille Valioliigan edellisellä ottelukierroksella ennen maaottelutaukoa. Joukkue oli aseeton, eikä edes Teemu Pukki päässyt loistamaan, sillä hyökkäyspelaaminen oli koko joukkueen puolesta vaisulla tasolla. Norwich on tehny tällä kaudella kuusi maalia Valioliigasta, joista Huuhkaja-tykki on iskenyt peräti viisi osumaa.

NORDICBET TARJOAA - 500% TALLETUSBONUS

Nappaa nyt uuden asiakkaan huippubonus – saat 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

NAPPAA BONUS

Markkinoiden parhaimmat tervetulotarjoukset!

Unibetille parhaat tervetulotarjoukset vedonlyöntiin, pokeriin ja kasinolle.

Valioliigan suurimmaksi mestarisuosikiksi jälleen povattu Macnhester City on aloittanut kautensa odotetun murskaavasti. Pep Guardiolan ryhmä on kerännyt neljästä ottelusta kymmenen pistettä vakuuttavilla peliesityksillä. Ainoa pistemenetys tuli kotiottelussa Tottenamia vastaan, kun jättiläisten taisto päättyi 2-2 lukemiin. Tasapelistä huolimatta City dominoi ottelua mielin määrin, mutta jollain ilmeellä Spurs onnistui venymään tasapeliin.

City on pelannut huippujalkapalloa Guardiolan alaisuudessa, eikä loppua sille ole näkyvissä. Joukkueen materiaali on suorastaan uskomattoman kova ja siihen lisätään vielä se, että Guardiola saa pelaajistaan todella paljon irti. Hyvänä esimerkkinä englantilainen Raheem Sterling, joka on ollut häikäisevässä vireessä jo pidemmän aikaa ja täysin samaa voi sanoa belgialaisesta Kevin de Bruynestä.

Guardiolan ryhmä lähtee otteluun luonnollisesti järjettämän suurena ennakkosuosikkina ja se tuleekin hallitsemaan sekä palloa että pelitapahtumia varmasti toden teolla. Norwich on ollut paljon Pukin huippuvireen varassa, eikä Cityä vastaan Pukkikaan pääse yhtä paljon palloon kiinni kuin normaalisti.

Uskotaan, että City hallitsee ottelua, eikä anna juurikaan mahdollisuuksia Norwichille hyökkäyspäässä. Pelataan ensimmäisenä pelivalintana luottavaisin mielin, ettei kotijoukkue onnistu maalinteossa 2,12 kertoimella. Toisena pelivalintana kokeillaan, että ottelussa tulee alle 4 maalia maltillisella panoksella ja mikäli ottelussa tulee tasan neljä maalia, niin panos tulee takaisin.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>