Valioliiga la 06.03. klo 17:00

Sheffield United - Southampton

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sarjajumbon alakerta leviää totaalisesti käsiin – piristyykö Southampton heikommasta vastuksesta?

Sheffield United onnistui nappaamaan yllätysvoiton Aston Villaa vastaan keskiviikkona, vaikka se joutui urakoimaan liki puolet ottelusta vajaamiehisenä. Kokonaisuudessaan isäntä on silti yhä sarjajumbo ja sarjan heikoin joukkue, eivätkä viimeaikaiset otteet sinänsä ole olleet kovinkaan lupauksia herättäviä paria poikkeusta lukuun ottamatta. Poissaoloja on paljon ja vaihtoehtoja vähän, joten vierailija on eittämättä ennakkosuosikki – Southampton on myös saanut levätä pari päivää pidempään.

Isännillä ovat sivussa edellisottelussa punaisen kortin napanneen Phil Jagielkan lisäksi puolustajat Chris Basham, Jayden Bogle sekä John Egan. Lisäksi jo pidempään sivussa alakerrasta ovat olleet Jack O’Connell ja Jack Robinson, joten on sanomattakin selvää, että Chris Wilderillä ei kovinkaan paljoa vaihtoehtoja puolustuksessa ole. Lisäksi keskikentältä puuttuu yhä norjalainen Sander Berge.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Isäntien poissaolotilanne tarkoittaa, että miehiä saatetaan joutua arpomaan hivenen vieraammillekin pelipaikoille ja kuormitus on kovaa – joukkue pelasi edellisottelunsa vasta keskiviikkona. Kaiken kukkuraksi ryhmä joutui kovaan puolustustaisteluun, jossa se toki lopulta voitti Aston Villan 1–0-lukemin, vaikka joutui pelaamaan liki 40 minuuttia vajaamiehisenä.

Southampton hävisi edellisessä ottelussaan Evertonille vieraissa numeroin 1–0, mutta se pelasi oman kamppailunsa jo maanantaina. Äärirajoille kuormitettua isäntää vastaan kahden päivän lepoetu on kovaa valuuttaa. Lisäksi Southamptonin poissaolotilanne on jo paranemaan päin, kun varmuudella sivussa ovat ainoastaan Oriol Romeu, Theo Walcott sekä irlantilaiset Michael Obafemi ja William Smallbone.

Isäntien tilanne sarjassa on tukala ja se kaipaa pisteitä kipeästi – putoaminen on todennäköisin vaihtoehto tällä hetkellä. Ainoastaan sarjatilanne ei kuitenkaan lauantaina paina Sheffieldiä, sillä myös jalka on raskas. Pelivalinnaksi tuoreempi ja vähemmän repaleinen Southampton maistuu pitkälle yli kakkosen kertoimella Uhmapelaajille (1X2).

Ei vielä tiliä ComeOnilla? Nappaa tästä uuden asiakkaan etuna makoisa korotettu kerroin Manchesterin derbyyn!