Valioliiga su 14.03. klo 14:00

Southampton - Brighton and Hove Albion

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kuka tekee maalit Southampton vs. Brighton matsissa?

Southamptonin ja Brightonin kohtaaminen on todella kiinnostava. Miksi? Southampton on korkeammalla sarjataulukossa ja pelaa kotona, mutta on altavastaaja. Brightonin peli on ajoittain todella hyvää ja joukkue ansaitsisi olla korkeammalla. Viimeistely on kuitenkin ajoittain ollut tragikoomista. Mitä tulevalta matsilta on lupa odottaa?

Yksi painava tekijä kertoimien takana on Danny Ingsin poissaolo. Hän on yksinkertaisesti todella tehokas pelaaja ja merkittävä uhka. Se ei tarkoita etteikö joukkueella olisi hyviä pelaajia. Hänen merkityksensä on luonnollisesti valtava. Ei ehkä itse pelissä vaan tehoissa. Muuta huomionarvoista poissaoloa Southamptonilla on: Theo Walcott, Oriol Romeu ja Moussa Djenepo näyttäisi myös olevan poissa (50 pinnaa). Kyle Walker-Peters on kuitenkin jälleen avauksen kamaa. Se on merkittävä asia joukkueelle ja samalla on perinteinen alakerta kasassa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Brightonin osalta sivussa ovat: Aaron Connolly, Solly March, Tariq Lamptey ja Adam Webster. Joukkue on pelannut hyvin ilman heitä, mutta väsymys alkaa kumuloitumaan tietyille pelaajille ja jokainen heistä olisi kandidaatti avaukseen.

Molemmat joukkueet antavat mielellään painetta, jos on sauma. Southampton on kuitenkin pallon liikuttelussaan vertikaalisempi ja hakee korkeamman riskin syöttöjä. Brighton haluaa taas kontrolloida mahdollisimman paljon pelivälinettä ja hidastaa tempoa. Pystyykö kumpikaan joukkue olemaan kliininen?

Brighton & Hove Albion

@OfficialBHAFC
😲 𝐖𝐡𝐚𝐭 𝐚 𝐬𝐭𝐨𝐩 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝐌𝐚𝐭𝐲!

#BHAFC 🔵⚪️

Brighton on kusenut paikkoja oikein urakalla ja Sotonilta puuttuu Ings. Molemmilla joukkueilla on kuitenkin hyvät erikoistilanteiden antajat (James Ward-Prowse & Pascal Gross). Joku pallo voi hyvin tipahtaa otsaan tai jalkaan. Tämä ei tunnu myöskään sellaiselta ottelulta, että nähtäisiin kollektiivisen pelin riemujuhlaa pallollisena. Todennäköisesti syntyvät vaarallisimmat tilanteet yksilövirheistä tai hyvästä vastaprässistä/kakkospalloista.

Yli 2 maalia on painettu markkinan toimesta oikein urakalla, joten se lentää ulos ikkunasta. BTTS ei myöskään ole aivan tarpeeksi houkutteleva. Southamptonin suoran voiton kertoimet ovat kuitenkin todella houkuttelevat. Sama pätee DNB. Tasapeli ei vetoa on järkevämpi tasapeli-uhan takia. Joku ehkä kuitenkin haluaa elää elämää villimmin. Coolbetilla on topit molempiin. Suurin pelko on, että Moussa Djenepo on sivussa täysin. Hänestä olisi apua kahteen suuntaan.

Southamptonin viime voitto tuli, kun Kyle Walker-Peters oli avauksessa. Vastassa oli toki vain Sheffield United, mutta laitapakki auttaa kummasti laitapakin tontilla.

Southampton FC

@SouthamptonFC
Hat-trick hero 👑

Enjoy Rickie Lambert's three goal haul as #SaintsFC beat #BHAFC back in 2011: