la 15.02. klo 14:30

Southampton - Burnley

Southampton ja Burnley taistelevat tärkeistä pisteistä!

Valioliigan 26. ottelukierroksella Southampton ja Burnley ottavat toisistaan mittaa ennakkoon tasaisessa väännössä.

Southamptonin huima vire on hieman hyytynyt viime aikoina, mutta erityisen huonosti se ei siltikään ole pelannut. Liverpool murskasi Sotonin edellisellä kierroksella 4-0, mutta ottelun kaikki maalit tulivat toisella puoliajalla, kun Southampton alkoi väsyä Anfieldin myllyssä. Se majailee sarjassa sijalla 13 tasapisteissä 11 olevan Burnleyn kanssa.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Burnley pelasi edellisellä kierroksella maalittoman tasapelin Arsenalin kanssa. Ottelu oli tasainen, joka olisi voinut päättyä kummalle vain, mutta maaleja ei tällä kertaa nähty ainuttakaan kappaletta. Burnleyn puolustuspelaaminen sai tärkeän onnistumisen tykkimiehiä vastaan, mikä onkin tärkeää loppukautta ajatellen, sillä putoamisviiva ei ole kuin seitsemän pisteen päässä.

Kertoimien valossa Southampton lähtee otteluun ennakkosuosikkina kotietunsa vuoksi pääosin, mutta ottelusta voidaan odottaa melko tasaista, missä riskejä vältellään, sillä kummallekin joukkueelle on kyseessä tärkeät pisteet. Lähdetäänkin nostamaan lapulle sitä, ettei molemmat joukkueet onnistu maalinteossa.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>