Valioliiga la 25.08. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Southampton – Leicester City | Maaleja ja viihdettä!

Yksi Valioliiga-lauantain mielenkiintoisimmista ottelupareista on Southampton ja Leicester. St. Mary’s Stadiumin ottelun aloituspotku tapahtuu kello 17. Sot’n on aloittanut kautensa hieman mollivoittoisesti. Avausviikonlopun ottelussa se pelasi Burnleyn ryhmää vastaan maalittoman tasapelin ja toisessa ottelussaan se kärsi vieraissa 2-1 tappion Evertonille.
Leicester kaatoi viimeisimmässä ottelussaan Wolverhamptonin kotonaan numeroin 2-0. Avausottelussaan joukkue joutui taipumaan vieraskentällä Manchester Unitedille numeroin 2-1. Avausviikonlopun ottelu osoitti kuitenkin Leicesteriltä kovaa luonnetta ja tastelutahtoa. Kamppailu suurseuraa vastaan oli kokonaisuudessaan tasaväkinen.

Lunasta 25€ riskitön veto Olybetille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 25€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Lecesterin pelit ovat olleet viime kausilla todella viihdyttäviä. Alun perusteella tämä kausi ei tee poikkeusta. Leicester City viimeisteli edelliskaudella keskimäärin 1,47 maalia ottelua kohden. Tosin joukkue myös päästi keskimäärin . Kauden alun perusteella joukkue kehitys jatkuu siitä, mihin on jäänyt.
Southamptonilla puolestaan on ollut hienoisia maalintekovaikeuksia alkukaudella. Oikeastaan jopa suuria vaikeuksia päästä maalintekopaikoille. Kolmeen otteluun ainoastaan yksi tehty maali ja vastukset ovat olleet Valioliigan keskikastin joukkueita, joiden kuuluisi ehdottomasti olla voitettavissa Sot’nin kannalta.
Joukkueiden välillä myös onnistuneiden syöttöjen välillä on suuri ero. Leicesterin syötöt ovat löytäneet oman pelaajan 83 prosentin varmuudella, kun Sot’n-ryhmityksellä vastaava lukema on 70 %.
Leicesterille on tarjolla kerroin, jota kelpaa kokeilla. Korkean pelaaminen ei myöskään ole lainkaan huono vaihtoehto. Valioliigaa pelataan lauantaina kuuden ottelun verran. Katso myös Uhmapelaajien muut vinkit!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ