Valioliiga la 18.01. klo 17:00

Southampton - Wolves

Osuuko Danny Ings jälleen?

Hyvään vireeseen äitynyt Southampton isännöi Wolvesia Valioliigan 23. kierroksella.

Alkukauden vaikeuksien jälkeen Ralph Hasenhuttlin luotsaama Southampton on tehnyt todella hyvää jälkeä viime kierroksina. Saints on kaatanut muun muassa Tottenhamin, Chelsean ja Leicesterin viimeisen kuuden ottelun aikana. Yksittäisistä pelaajista on nostettava esiin hyökkääjä Danny Ings joka on viimeiseen 16 liigaotteluun viimeistellyt peräti 13 maalia.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Vierailija Wolvesin kausi on ollut viime kauden tapaan onnistunut ja joukkue majailee sijalla seitsemän. Viime kierroksina joukkue on kärsinyt maalinteko-ongelmista, jonka myötä on myös tulokset olleet heikompia ja saldona viimeisestä kolmesta ottelusta onkin vain yksi piste. Nunon luotsaama Wolves on onnistunut luomaan kuitenkin tarpeeksi maalintekopaikkoja, mutta viimeisten suoritusten laatu on ollut liian heikko.

Kotijoukkue pääsee kamppailuun ehjällä kokoonpanolla liikkeelle, eikä varmoja poissaolijoita ole ainuttakaan. Vierailijallakin on kokoonpanotilanne hyvä ja sairastuvalla ovat puolustaja Willy Boly ja hyökkääjä Diogo Jota.

Lähtökohtaisesti luvassa on tiukka kamppailu, jossa Southampton on kotiedun myötä hienoinen suosikki. Molemmilta joukkueilta löytyy selkeästi vahvuudet enemmänkin hyökkäyspäästä kuin puolustuspäästä. Pelivalinnaksi nostetaan molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa.

10 euroa pelirahaa