la 24.11. klo 19:30

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Tottenham – Chelsea | Wembleyllä palataan tauolta huippuottelulla!

Valioliigaa pelataan pitkästä aikaa tulevana viikonloppuna, kun maajoukkuetauko on saatu päätökseen. Lauantaina Wembleyllä nähdään hekumallinen ottelupari, kun sarjan eliittijoukkueet Tottenham ja Chelsea iskevät yhteen.
Isäntäjoukkue löytyy sarjataulukosta 12 pelatun kierroksen jälkeen 27 pisteellään neljänneltä sijalta. Chelsea on sarjan kolmantena – Tottenhamia ainoastaan yhden pisteen edellä.
Vierailija ei ole hävinnyt otteluakaan Valioliigassa tällä kaudella ja neljä kertaa se on jakanut pisteet vastustajansa kanssa tasan. Tottenham on kärsinyt kolme tappiota, mutta voittanut muut yhdeksän kamppailuaan. Erityisesti ennen maaottelutaukoa joukkueen pelaamisessa oli nähtävissä tuttuja piirteitä, joita ei vielä tämän kauden aikana oltu liikaa nähty.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Tottenhamin viimeistely on ollut viime kauteen peilaten hieman heikommalla tolalla, eikä vähiten ykköstykki Harry Kanen vaisun alkukauden johdosta. Toki mies on paukuttanut kuusi maalia Valioliigassa, mutta viime kauteen suhteutettuna se on alhainen lukema.
Maajoukkuetauolla Kane kuitenkin iski Englannin Kansojen liigassa lohkovoittoon ja osoitti maalinteon osalta pieniä piristymisen merkkejä myös ennen maaottelutaukoa Valioliigan puolella. Isäntien kannalta on elintärkeää, että Kane osuu maalipaikoistaan, jos se mielii voittaa Chelsean tasoisen vastustajan.
Vierasjoukkue Chelsean ilonaihe on alkukaudella ollut loistokkaaseen vireeseen äitynyt Eden Hazard, joka on ollut mukana 11:ssä tehdyssä maalissa viimeistellen niistä itse seitsemän. Kokonaisuudessaan vierailija on iskenyt kuluvalla kaudella 27 osumaa, mikä on toiseksi suurin lukema koko Valioliigassa.
Viimeisin kamppailu ennen taukoa päättyi Chelsean osalta nuhaiseen 0–0-tasatulokseen Evertonin vierailtua joukkueen kotikentällä. Viimeisimmälle esitykselle ei kuitenkaan kannata asettaa liikaa painoarvoa. Joukkueen pelaaminen on kuitenkin ollut vakuuttavaa kaikilla osa-alueilla kokonaisuutena, vaikka se ei maalinteossa edellisottelussaan onnistunutkaan.
Huomionarvoinen seikka on myös Chelsean vieraspelaaminen, joka on pisteiden valossa suunnilleen kotipelaamisen kanssa samalla tasolla. Silmiinpistävä on kuitenkin maaliero vierasnurmilla, sillä joukkue on päästänyt ainoastaan yhden maalin viidessä kamppailussa, mutta tehnyt 12 osumaa.
Ensimmäisenä pelivalintana isketään kiinni Chelsean vierasvoittoon kovalla kertoimella, joka maistuu hyvältä.
Joukkueet ovat keskinäisen historiansa aikana esittäneet viihdyttäviä mittelöitä, joissa on syntynyt runsaasti maaleja. Siihen uskotaan myös lauantain kamppailun osalta ja runsasmaalinen ottelu on pienemmällä panoksella toinen pelivalinta.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ