su 07.03. klo 21:15

Tottenham - Crystal Palace

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tylsää vai yllättävän vauhdikasta – miltä sääennuste Lontoossa lopulta näyttää?

Lontoossa kolistellaan, kun vastaan asettuvat Tottenham ja Crystal Palace. Wilfried Zaha on takaisin, mikä muuttaa ottelun dynamiikkaa runsaasti. Mielenkiintoista on myös nähdä kumpi joukkueista lopulta tekee vastahyökkäämisen?

Haastaja Palacella on sivussa: Nathaniel Clyne, James McArthur, Tyrick Mitchell sekä James McCarthy. Tottenhamin kohdalla on tilanne: Serge Aurier (late fitness test – 75%) ja Giovanni Lo Celso 50 pinnaa. Palacella on siis isommat palat poissa. Ei kuitenkaan korvaamatonta. Ainakaan lyhyellä tähtäimellä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Zaha & Jean-Philippe Mateta kaksikko olisi mukava nähdä. Todennäköisempää on big man Christian Benteke. Eberechi Eze löytänee myös entistä enemmän iloa, jos Zaha on kentällä. Ezen peli on kehittynyt paljon ja hän on vaarallisempi syvältä. Ebe voi ohittaa pitkillä jaloilla seinällä vaivatta pallottomana, mikä saattaa nousta arvoon arvaamattomaan Palacelle.

Crystal Palace F.C.

@CPFC
M A T C H D A Y

Let’s keep grafting 👊

#CPFC | #TOTCRY

Tottenhamilla on luonnollisesti laadukkaampi nippu käsissään ja Gareth Bale on näyttänyt viime aikoina jalkapalloilijalta, mikä on kannustavaa. Dele Allista olisi ehkä hyötyä kymppinä ja ylimääräisenä boksiuhkana, jos Spursin hitaiden hyökkäysten rakenne saa palloa tarpeeksi helposti kuskattua ylöspäin. Crystal Palace on kuitenkin parhaimmillaan todella tiivis nippu ja he ovat puolustaneet kaksi pistettä 0-0 tuloksilla. Ennen sitä todella onnekas voitto Brightonista, mutta kaikki lasketaan. Zahan kuntoutuminen ei myöskään varmasti huononna osakkeita.

Tässä on kerroinliikkeiden jälkeen hieman potentiaalia molemmille 1-tasoitus vaihtoehdoille. Spurs voi hyvin voittaa 2-0 tai yhtä hyvin voi Palace tehdä ottelun vaikeaksi. Luotetaan tällä kertaa jälkimmäiseen enemmän ja pelivalinta on Crystal Palace +1 AH. Voi olla, että xG-jumalat haluavat lunastaa syntejä tänään takaisin ja Spursin pelaajat osaavat viimeistellä yli odotusten. José Mourinhon joukkueet eivät ole kuitenkaan olleet viime aikoina yleensä parhaita mahdollisia murtamaan tiiviitä puolustuksia. Mennään sillä narratiivilla. Alle 3 maalia olisi maistunut, mutta se on pelattu rikki.