ke 13.01. klo 22:15

Tottenham - Fulham

Tottenhamin Harry Kane ja Heung-Min Son pysäyttävät Fulhamin pistetehtailun!

Tottenham on kerännyt viidessä edellisessä Valioliiga-ottelussaan vaivaiset viisi pistettä. José Mourinhon joukot ovat sarjassa viidentenä tasapisteissä kolmen muun joukkueen kanssa, joten seuraavat kamppailut ovat äärimmäisen tärkeitä. Toisaalta sarjakärki on ottelun enemmän pelanneena ainoastaan seitsemän pisteen päässä. Fulham on napannut peräti neljä tasapeliä putkeen!

Tottenham lähtee selvänä ennakkosuosikkina kotiotteluunsa tasapelien erikoisjoukkueeksi profiloitunutta Fulhamia vastaan Lontoon paikalliskamppailussa. Vierailija on pelannut neljällä edellisellä Valioliiga-kierroksella tasatuloksia Liverpoolia, Brightonia, Newcastlea sekä viimeisimpänä Southamptonia vastaan.

NAPPAA 100€ RISKITÖN VETO

William Hill tarjoaa nyt uusille asiakkaille riskittömän vedon 100 euroon asti.

Vetovoitot saat puhtaana käteen – ilman kierrätysvaatimusta!

NAPPAA RISKITÖN

Harry Kane ja Heung-Min Son ovat olleet läpi kauden erinomaisessa vireessä Tottenhamin hyökkäyspäässä, ja kaksikko on myös Fulham-ottelussa vahva ehdokas erottamaan kotijoukkueen vieraiden tasapelikierteeseen ajautumisesta. Kane on viimeistellyt kuluvalla kaudella jo kymmenen täysosumaa ja Sonin maalitilastossa on huimat 12 kaappia. Eteläkorealainen on Valioliigan maalipörssissä toisella sijalla. Tottenhamin edellisessä kotiottelussa molemmat miehistä kylvettivät Leedsiä maaleillaan 3–0-numeroin päättyneessä kamppailussa (kohokohdat alla).

Fulham on onnistunut puolustamaan koviakin hyökkäyksiä pois kerta toisensa perään, mutta toisaalta sen oma hyökkäyspelaaminen on jäänyt vaatimattomaksi. Tasapelit ovat tulleet kahdesti loppunumeroin 1–1 ja niin ikään kahdesti maalittomana 0–0-lukemin. Kane ja Son saattavat hyvinkin olla erottava tekijä Fulhamin ja tasapelien suoran välillä.

Nostetaan pelivalinnaksi, että isäntä voittaa vähintään kahdella maalilla (Tottenham -1). Jos Tottenham kuitenkin voittaa ainoastaan maalilla, kohde mitätöityy. Kohtaaminen on joukkueille ensimmäinen keskinäinen kuluvalla kaudella, mutta Tottenham on selkeän ennakkosuosikin paikkansa kotinurmellaan ansainnut.

LIITY UHMAPELAAJIEN UUTEEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>

Kertoimet ottelulleTottenham Hotspur FC - Fulham13.01.2021