Valioliiga la 15.09. klo 14:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Tottenham – Liverpool | Kanen ja Salahin kohtaaminen

Lauantai-iltapäivässä kohtaavat kaksi todella kovaa hyökkäysjoukkuetta. Kotijoukkue Tottenham kärsi karvaan 2-1 tappion Watfordia vastaan. Kyseinen tappio tuli pahaan saumaan sillä Liverpool, Manchester City alkavat mennä menojaan ja Spurs tarvitsee kipeästi pisteitä. Lähtökohdat Liverpoolia ei kumminkaan ole liian haastavat, Spursin organisoitu hyökkäys haastaa minä päivänä tahansa Liverpoolin hyökkäyksen ja molemmat joukkueet nimenomaan elää hyökkäyspelin kautta.
Tottenham avasi kautensa 1-2 vierasvoitolla Newcastlea vastaan, kyseisessä ottelussa Jan Verthongen ja Dele Alli iski Spurs -miehistön maalit – pelaajille onnistumiset heti kauden alussa ovat todella tärkeitä joukkueen kannalta. Tottenhamin ensimmäinen kotiottelu sujui loistavasti, 3-1 kotivoitto ja Lucas, Kane, Trippier iski Spurssien maalit. Kolmas ottelu Manchester Unitdeia vastaan päättyi odottamattomalla tavalla, Spurs miehistö nappasi tyylikkään 0-3 vierasvoiton, maaleista vastasi Kane ja Lucas kahdesti.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Lucas Moura tuli talven siirtoikkunassa Lontooseen Tottenham-paitaan. Brassi on saanut tällä kaudella hyvin vastuuta ja todella on käyttänyt sen hyödykseen – todennäköisesti on myös iso apu Spursin ”maalinteko ongelmaan” tuoden loistavasti leveyttä lontoolaisten runkoon.
Vierasjoukkue Liverpool vuorostaan on vielä kovemmassa vireessä, Pool on neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa ja on voittanut täten kaikki Valioliiga pelinsä toistaiseksi. Kauden avauspeli oli kova startti ja 4-0 kotivoitto irtosi West Hamia vastaan, maaleista vastasi Salah, Sturridge ja Mane kaksi maalia, leveyttä löytyy myös Poolin suunnalta.
Viimeisin ottelu Liverpoolilla oli Leicesteriä vastaan ja Pool nappasi tuosta 1-2 vierasvoiton, Klopp on saanut kesän aikana hyviä hankintoja ja se näkyy tulostaululla. 9:1 maaliero neljässä ottelussa on jäätävä, Spurssilla vuorostaan maaliero 9:4. Liverpool on Manchester Cityn ykköshaastaja mestaruuskamppailussa, vieraat ovat todella isossa hurmoksessa ja se tulee olemaan Tottenhamille iso haaste. Peli on varmasti tasainen ja maalejakin nähdään todennäköisesti puolin jos toisin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ