Valioliiga la 11.01. klo 19:30

Tottenham - Liverpool

Tottenham joutuu hurjavireisen Liverpoolin mankeliin!

Valioliigan lauantai-illan herkkupalana tarjoillaan Tottenhamin ja Liverpoolin välinen taisto. Isännät ovat heikossa vireessä, kun taas vierasjoukkuetta ei tunnu pysäyttävän mikään.

Tottenham kärsi edellisellä Valioliiga-kierroksella todella pahan 1-0 tappion Southamptonille, kun tämän hetken yksi kuumimmista hyökkääjistä Englannissa – Danny Ings – täräytti kotijoukkueen ainokaisen, kun ottelua oltiin pelattu 17 minuuttia. 27-vuotias englantilaiskärki on paukuttanut jo 13 maalia Valioliigassa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Tottenhamin tähtihyökkääjä Harry Kane loukkasi takareittään juurikin Southamptonia vastaan ja on sivussa pitkän tovin, mutta tarkkaa paluuajankohtaa ei ole vielä määritelty. Se on erittäin iso menetys Spursille, joka kärsii muutenkin tällä hetkellä useiden vaikeuksien kanssa. José Mourinhon luotsaama ryhmä ei ole voittanut kuin kerran edellisistä viidestä kamppailusta, eikä sen pelaamisen taso ole päätä huimannut millään osa-alueella.

Liverpool ei ole vieläkään hävinnyt ainuttakaan ottelua tämän kauden Valioliigassa ja kausi on jo ylittänyt puolivälin. Joukkue on mättänyt 20 otteluun komeat 49 maalia ja päästänyt vaivaiset 14 takaiskua. Se johtaa sarjaa 13 pisteen erolla toisena olevaan Leicesteriin ja kaiken lisäksi Liverpoolilla on ottelu vähemmän pelattuna.

Edellisellä kierroksella Jürgen Kloppin ryhmä hoiti Sheffield Unitedin rutiinilla ottaen 2-0 kotivoiton Anfieldillä. Liverpool syötti ottelussa käsittämättömät 969 syöttöä ja kamppailu olikin isäntien hallussa lähes täydellisesti, eikä se ollut kaukana lisäosumistakaan.

Tämän hetken kuntokäyrien perusteella Liverpool lähtee erittäin selvänä ennakkosuosikkina otteluun Tottenhamia vastaan. On mielenkiintoista nähdä keksiikö José Mourinho mitään taikatemppuja Jürgen Kloppin ryhmää vastaan. Liverpoolin pelaaminen on parantunut myös puolustussuuntaan ja sen takia nostetaankin ensimmäiseksi pelivalinnaksi se, ettei Spurs onnistu tekemään ainuttakaan maalia ottelussa. Toiseksi pelivalinnaksi napataan vierasjoukkueen voitto päästämättä maaliakaan korkealla kertoimella, mutta hieman pienemmällä riskillä.

10 euroa pelirahaa