to 28.01. klo 22:00

Tottenham - Liverpool

Liverpoolin viimeistely on surkeaa! José Mourinhon kovavireisellä Tottenhamilla on revanssisauma

Tottenham isännöi viiden ottelun otannalla sarjassa neljänneksi huonoiten pelannutta Liverpoolia torstaina. Hyvin ei sujunut myöskään vieraiden viimeisin kamppailu, jossa Manchester United pisti ryhmän laulukuoroon Englannin cupissa. Jürgen Kloppille ja kumppaneille haasteita on jälleen tarjolla, sillä isäntä on todella vahvassa iskussa.

Edellisen tappionsa joulukuun puolivälin jälkeen kärsinyt Tottenham on pelannut tappioitta kahdeksan ottelua, kun huomioidaan kaikki kilpailut. Edellisessä Valioliiga-ottelussaan José Mourinhon luotsaama ryhmä kaatoi 1–3-lukemin Sheffieldin. Liverpoolin edellisestä voitosta Valioliigassa on kulunut puolestaan kauemmin kuin isäntien viimeisimmästä tappiosta – joukkue on hukassa, eikä valoa näy tunnelin päässä.

UHMAETU: 5€ ILMAINEN HIIHTOVETO

Suksi Coolbetille ja sivakoi 5 euron ilmainen hiihdon live-veto kouraasi.

HIIHDÄ PELAAMAAN

Vieraat ovat tehneet ainoastaan yhden osuman viidessä edellisessä ottelussaan, joissa se on kerännyt vaivaiset kolme pistettä. Maalipaikkoja tulee auttamatta liian vähän, minkä lisäksi ruuti on ollut todella märkää. Edellisellä kerralla Tottenhamia vastaan Liverpool dominoi kenttätapahtumia ja hallitsi palloa, mutta voitti vaikeuksien kautta ottelun 2–1-numeroin. Vieraiden itseluottamus etenkin viimeistelyssä on kuitenkin kärsinyt keskinäisen ottelun jälkeen pahoja kolauksia.

Mestaruusjunasta pudonnut vieras on saanut maksaa paljon loukkaantumisista tällä kaudella. Isoin kysymysmerkki ennen torstain ottelua on, pystyykö Jordan Henderson palaamaan tutulle paikalleen keskisektorilla. Repaleisessa alakerrassa jopa topparin paikalle ajautunut Liverpool-kapteeni on ollut viimeisimmissä otteluissa sivussa, mutta mies olisi todella merkittävä palanen Kloppin avauskokoonpanossa. Joe Gomez, Virgil van Dijk, Diogo Jota sekä Naby Keita ovat varmuudella sivussa vierailla.

Tottenhamilla Matt Doherty saattaa olla sivussa ja ainakin Sergio Regulion on alakerrasta sivussa. Liverpoolin kannalta tilanne ei näytä kovavireistä Tottenhamia vastaan kovinkaan hyvältä. Kerroinasettelua voi on viime aikojen Liverpool-vaikeudet huomioituna pitää erikoisena. Nostetaan pelivalinnaksi kotivoitto tasapeli ei vetoa -markkinassa.

LIITY UHMAPELAAJIEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>