su 13.01. Klo 18:30

Valioliiga: Tottenham – Manchester United | Rahat taskuun huippukohtaamisesta!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Viikonlopun huippuottelussa kohtaavat Wembleyn nurmella Valioliiga-kolmonen Tottenham ja Manchester United, jonka pelaamisessa tapahtui täykäännös José Mourinhon poistuttua.
Tottenhamilla ollut kiireitä – Solskjær palauttanut järjen Unitediin
Lontoolaisisännällä on kiireitä piisannut, kun otteluita on jatkuvalla syötöllä. Viime lauantaina joukkue kukisti Englannin Cupissa Tranmeren lukemin 0–7. Tiistaina Tottenham iski yhteen Chelsean kanssa liigacupin välierässä ja voitti ensimmäisen osaottelun numeroin 1–0 Harry Kanen rangaistuspotkuosumalla.

Lyö riskitön 50€ veto – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!


Kauaa ei Tottenham ehdi huilata, kun mennään taas. Ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen Tottenhamilla ja Manchester Unitedilla oli kolmannella Valioliiga-kierroksella ja lontoolaiset hakivat Old Traffordilta puhtaan 0–3-vierasvoiton.
Paljon on kuitenkin ehtinyt elokuisen kamppailun jälkeen tapahtua ja uusi vuosi Manchesterin punaisella puolella alkoi Ole Gunnar Solskjærin komennossa toiveikkaana. United on sarjassa kuudentena, mutta ilmapiiri ja ennen kaikkea pelaaminen kokivat norjalaisen konkarin tultua mukaan todellisen muutoksen positiivisempaan suuntaan.
Solskjærillä ei ole vielä tappiota United-luotsina ja hänen tulonsa on saanut yksilöt loistamaan omilla paikoillaan aivan uudella tavalla – norjalaisella on nyt takanaan neljä voitokasta ottelua Valioliigassa.
Englannin pääsarjassa kuluvalla kaudella seitsemän maalia tehnyt ja kuusi osumaa alustanut ranskalaistähti Paul Pogba on tehnyt yli puolet maaleistaan ja esitöistään Mourinhon lähdettyä. Marcus Rashford on ollut kuin uusi pelaaja ja huippumaalintekijä Romelu Lukakullakin tuntuu jalka nousevan aivan uudella tarmolla.
Molemmat joukkueet ovat hyvässä vireessä tulosten valossa
Suurin eroavaisuus kauden ensimmäiseen kohtaamiseen on, että nyt myös Unitedilla on uskoa ja itseluottamusta, mitä aiemmin saattoi puuttua. United on siis voittanut Valioliigassa neljä edellistä otteluaan.
Tottenham puolestaan on neljästä edellisestä ottelustaan Valioliigassa hävinnyt yhden, sillä Wolves onnistui käymään Lontoossa todellisella ryöstöretkellä. Nousijajoukkue kaatoi Tottenhamin numeroin 1–3 vuoden viimeisessä ottelussa.
Uusi United-käskijä Solskjær on osoittanut olevansa hyökkäysvoittoisen jalkapallon ystävä. Tuskin on Lontoossakaan luvassa Unitedin puolelta minkäänlaista peruuttelua. Vierailija pääsee ensimmäistä kertaa kuluvalla kaudella vapautuneessa tilassa haastamaan yhden Valioliigan kärkiryhmistä.
Mielenkiintoista:
Tottenhamia luotsaa Mauricio Pochettino, joka on useissa yhteyksissä liitetty vahvasti ensi kauden osalta Manchester Unitedin managerivaihtoehtoihin. Toisaalta ketäpä niihin ei olisi liitetty.

Isoimmat jackpotit juuri nyt – valuelaskuri näyttää missä pelata: