su 25.08. klo 18:30

Tottenham Hotspur - Newcastle United

Onko huonovireinen Newcastle helppo pala Tottenhamille?

Kautensa kehnosti aloittanut Newcastle United matkaa Valioliigan kolmannella kierroksella Lontooseen Tottenham Hotspurin vieraaksi.

Newcastlen matka Valioliigassa ilman Rafa Beniteziä ei ole alkanut lupaavasti, sillä uuden valmentajan Steve Brucen luotsaama joukkue on hävinnyt kummatkin ensimmäisistä kamppailustaan. Joukkueella oli kahdessa aikaisemmassa ottelussaan suuria sekä maalinteko- että puolustusvaikeuksia.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Newcastle avasi kautensa kotitappiolla Arsenalia vastaan lukemin 1–0. Toisessa ottelussaan joukkue kohtasi sarjanousija Norwichin vieraskentällä. Ottelu oli Newcastlen osalta todella surkea, eikä vierasjoukkueen pelaamisesta meinannut tulla yhtään mitään. Norwich hallitsi ottelua läpikotaisin ja onnistui murtamaan vastustajansa puolustuksen helposti kerta toisensa jälkeen. Tulokasjoukkue veikin ottelun lopulta lukemin 3–1.

Newcastlen pelaaminen ei kulje oikeaan suuntaan ja jokin näyttää joukkueen sisällä olevan pielessä. Näyttäisi jopa siltä, että Benitez jätti joukkueesta lähdettyään liian suuret saappaat täytettäviksi uudelle valmentajalle Brucelle.

Tottenham on aloittanut Valioliiga-sesonkinsa kohtalaisen hyvin, eikä Mauricio Pochettinon ryhmä ole vielä kärsinyt tappioita. Viime kierroksella joukkue oli kuitenkin lähellä hävitä 2–2-lukemin päättyneen kamppailun hallitsevaa mestaria Manchester Cityä vastaan. Spurs saa olla kiitollinen siitä, että VAR otettiin käyttöön Valioliigassa tällä kaudella, sillä City iski 3–2-maalin ottelun lopussa, mutta se hylättiin hetkeä myöhemmin videotarkastuksen jälkeen.

Spursin hyökkäyspään pelaajat ovat olleet hyvällä pelipäällä viimeisissä otteluissa ja maaleja on nähty muun muassa Harry Kanen, Lucas Mouran ja Erik Lamelan toimesta. Joukkueen hyökkäysvoima sen kuin vahvistuu, kun Heung-Min Son palaa pelikieltonsa jälkeen kokoonpanoon. Myös uuden hankinnan Giovani Lo Celson odotetaan saavan peliminuutteja sunnuntaisessa kamppailussa.

Newcastlen vierailu Tottenham Hotspur Stadiumilla on varmasti todella haastava, kun otetaan huomioon vierasjoukkueen huonot otteet aikaisemmissa otteluissa. Lontoolaiset ovat kaataneet Newcastlen neljästi peräkkäin joukkueiden keskinäisissä otteluissa ja kolmesta näissä otteluissa Spurs piti maalinsa koskemattomana.

Uskotaan, että Pochettinon ryhmä ottaa Newcastlesta helpohkon voiton ja pitää oman maalinsa puhtaana. Nostetaan pelivalinnaksi yhdistelmänä Tottenhamin voitto ja molemmat joukkueet eivät tee maalia -kohde.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>