ke 05.12. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Tottenham – Southampton | Isäntä palaa voittokantaan, mutta maalimäärä pysyy alhaisena?

Keskiviikkona Tottenham isännöi Southamptonia Wembleyllä. Tottenhamilta on sivussa muutama pelaaja, mutta Southampton on ollut kaikkea muuta paitsi vakuuttava vierasjoukkue.
Vieras on kerännyt seitsemästä vierasottelustaan ainoastaan neljä pistettä ja palloa se on saanut hyökkäysmaaliin todella heikosti – ainoastaan kuusi kertaa. Kymmenen ottelun kuntopuntarilla joukkue on koko sarjan toiseksi viimeisellä sijalla, mikä on selkeästi alle odotusten. Kokonaistilanteessa Southampton on jaetulla toiseksi viimeisellä sijalla.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Joukkueet pelasivat Valioliigan kierroksella numero 14 viikonloppuna. Tottenham kärsi yllättävin numeroin tappion Arsenalin vieraana ja Southampton päätyi tasapeliin kierros toisensa jälkeen tavalla tai toisella hämmentävän Manchester Unitedin kanssa.
Tottenham jäi jyrän alle Arsenalia vastaan loppunumeroin 4–2 sunnuntaina. Arsenal hyödynsi paikallisvastuksensa puolustuksen virheet paremmin kuin Tottenham toiseen suuntaan. Pelillisesti kamppailu oli melko tasaväkinen, mutta isäntä ansaitsi voittonsa oltuaan tehokkaampi osapuoli.
Keskiviikkona otteluaan isännöivällä Tottenhamilla on edessään pakollinen voitto. Vastustaja on niin heikko, että pisteitä ei ole varaa menettää. Isänniltä sivussa ovat ainakin Moussa Dembele, Davinson Sanchez sekä Victor Wanayama. Erik Lamelan sekä Kieran Trippierin pelikunnoista ei tällä tietoa ole varmuutta.
Poissaoloista huolimatta Tottenham on selkeä ennakkosuosikki otteluun. Vierasjoukkueelta puuttuu hyökkäyksestään Shane Longin lisäksi mahdollisesti Danny Ings. Molemmat pelaajat olisivat tällä hetkellä tehojaan etsiskelevälle joukkueelle kullanarvoisia pelaajia.
Vaikka asetelma on selkeästi isäntäjoukkueelle pedattu, ei silti järjettömiä murskajaisia ole tyypillisesti esitetty. Onkin mahdollista, että joukkue tekee jälleen tarvittavan voiton eteen, mutta ei sen enempää. Ensimmäinen pelivalinta on alhainen maalimäärä ja sivukohteena pelataan isäntien voittoa päästämättä maalia.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ