Valioliiga la 29.12. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Tottenham – Wolves | Kotijoukkue on rökittänyt, mutta Wolves ei tahdo tulla rökitetyksi

Sarjanousija Wolverhampton vierailee Tottenhamissa lauantaina. Isännällä on käynnissä erinomainen jakso pelaamisessa ja se on noussut sarjassa jo toiselle sijalle. Sarjanousija Wolves on tukalassa paikassa Wembleyllä.
Tottenham kärsinyt ainoastaan yhden tappion joulukuussa ja voittanut loput taistot
Isäntä on pelannut viikossa kaksi Valioliiga-ottelua, joissa molemmissa se teurasti vastustajaansa urakalla. Ensin viime sunnuntaina joukkue pyllisti Evertonille vieraissa ja takoi taululle rumat 2–6-lukemat. Keskiviikkona Tottenham puolestaan viihdytti kotiyleisöään riepottelemalla Bournemouthia peräti lukemin 5–0. Joukkue on siis tehnyt huimat 11 maalia kahdessa ottelussa ja yhdessä viikossa.

Lyö 20€ riskitön veto nuorten MM-kisoihin!

Joukkueella on poissaoloja, mutta ne eivät näytä menoa haittaavan. Lauantaina sivussa ovat ainakin puolustaja Jan Vertonghen sekä keskikenttäpelaajat Moussa Dembele, Eric Dier ja Victor Wanayama. Keskikenttämies Dele Allin pelikunto on jälleen kysymysmerkki ja hän oli sivussa Bournemouth ottelusta.
Tottenham on Valioliigassa viiden ottelun voittoputkessa. Ainoa särö joulukuun tilastoissa on 2.12. kärsitty tappio Arsenalille. Sitä edellistä tappiota katsellaankin noin kahden kuukauden takaa, sillä joukkue hävisi edellisen kerran Valioliigassa 29.10. ennen Lontoon paikallisvääntöä.
Tasapelejä joukkue ei ole pelannut, joten kaikki Valioliigan ottelut – Arsenal-tappiota lukuun ottamatta – marras-joulukuussa, ovat olleet Tottenhamille voitokkaita. Huikea pelivire on nostanut lontoolaisryhmän jo toiselle sijalle Valioliigassa. Eroa sarjaa johtavaan Liverpooliin Tottenhamilla on kuusi pistettä.
Kärsiikö Wolves saman kohtalon kuin Bournemouth ja Everton?
Sarjanousijoista parhaiten kuluvalla kaudella esiintynyt Wolverhampton ei ole kärsinyt Valioliigassa koko kaudella kahta maalia suurempaa tappiota. Tämä jo itsessään on meriitti, mutta joukkueen maalierokin on ainoastaan kaksi pykälää pakkasella (20–22) ja kerättyjä pisteitä 19 ottelussa on 26. Wolves on sarjataulukossa 11., eikä sekään ole mikään huono suoritus, päinvastoin.
Wolves isännöi Tottenhamia 3.11. ja se on joukkueen toistaiseksi ainoa kohtaaminen kuluvalla kaudella. Tottenhamilla oli tuolloin hieman värikkäämpi jakso menossa ja kamppailu päättyi runsasmaalisena tulokseen 2–3 sen hyväksi.
Samaa määrää maaleja tuskin on odotettavissa ja vähämaalisuus nostetaankin ensimmäiseksi pelivalinnaksi lauantaisen taiston kynnyksellä. Toisena kohteena pelataan pienellä panoksella lopputulosveto isäntien 2–0 voitolle.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ