ma 15.04. klo 22:00

Watford - Arsenal

Arsenal taipuu otteluruuhkan keskellä

Arsenal havittelee nousua Valioliigan neljän parhaan joukkoon, kun Tykkimiehet matkustavat varsin vakuuttavasti kotikentällään Vicarage Roadilla suorittavan Watfordin vieraaksi. Kotijoukkueen kertoimet ovat oikeutetusti laskussa, mutta pelattavaa niistä löytyy silti.

Watford sijaitsee tarkalleen Valioliigan sarjataulukon puolessa välissä, sijalla 10. Paikkaa eurokentille ei Valioliiga enää Herhiläisille tarjoa, mutta joukkueen selvitettyä tiensä FA Cupin finaaliin ovat ovet edelleen avoinna. Watford kohtaa Manchester Cityn kyseisessä ottelussa reilun kuukauden päästä ja Javi Gracian miehistön on hyvä käyttää jäljellä olevat Valioliigaottelut pelinsä tiptop-kuntoon hiomiseen.

Onko Olybet vielä testaamatta?

Olybetin uusille asiakkaille tarjolla 50€ riskitön veto. Tarjouksessa ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

HPK:n voitosta jättikerroin 25,00:

Watford haluaa varmasti myös päättää Valioliigakautensa sarjataulukon paremmalla puolella ja joukkueen viimeaikaiset esitykset lupaavat hyvää sen kannalta. Herhiläiset ovat hävinneet tammi- ja helmikuun vaihteen jälkeen kolme ottelua kaikki kilpailut mukaan lukien – kaikki näistä vieraissa Valioliigan top 5-seuroja vastaan.

Kotikentällään Vicarage Roadilla Watford on hävinnyt viimeksi top-4:n ulkopuolella olevalle joukkueelle lokakuun alussa, joten vieraissa pahasti yskivällä Arsenalilla tulee olemaan korkea vuori kiivettävänä maanantai-iltana.

Unai Emeryn Arsenal on Valioliigan eliittiä kotikentällään, mutta vieraissa Tykkimiehet ovat juuri ja juuri liigan keskikastia. Joukkueella oli hyvä vieraspelijakso syys- ja marraskuun välissä, tätä lukuunottamatta lontoolaisten esitykset Emirates Stadiumin ulkopuolella ovat olleet melkoista hakemista.

Arsenalin ongelmat vieraskentillä eivät ole sijoittuneet vain kovia seuroja vastaan – melko tuoreet tappiot Southamptonille ja West Hamille ovat varmasti painuneet monelle mieleen. Vierailu Vicarage Roadille tulee Arsenalille myös keskellä otteluruuhkaa – Emery joutuu varmasti lepuuttamaan osaa avainpelaajistaan torstain haastavaa Napoli-ottelua ajatellen.

On hyvin vaikeaa nähdä Arsenalin hakevan täyttä pistepottia vaikeasta vierasottelusta otteluruuhkan keskellä, joten vedot lyödään empimättä kotijoukkue Watfordille. Paras value löytyy ”tasapeli – ei vetoa”-vaihtoehdosta, joka napataankin lapulle suhteellisen tuhdilla panostuksella. Watfordin voitto sellaisenaankin on kokeilun arvoinen pelivalinta – vähintään maanantai-illan jännäriksi.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!

50€ riskitön veto Olybetin uusille asiakkaille. Tarjouksessa ei ole kierrätysvaatimuksia. Lunasta diili >>>