Valioliiga la 24.11. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Watford – Liverpool | Sarjakakkonen voittaa, mutta ei murskaa?

Valioliigan pelitauko on ohi ja viikonloppuna rokataan Englannissa jälleen täysillä. Sarjan toisella sijalla majaileva Liverpool vierailee lauantaina sarjaseiska Watfordin kotinurmella. Joukkueiden kunnossa on tällä hetkellä suuri ero.

Watfordin loisto-otteet hetkellisiä – Liverpool porskuttaa

Watford pelasi tulosten valossa hetkellisesti loistavaa jalkapalloa, mutta ennen maaottelutaukoa sen tahti hieman hyytyi. Watford hävisi Newcastlelle ja pelasi tasan Southamptonin kanssa. Viiteen edelliseen otteluunsa joukkue on kerännyt ainoastaan kuusi pistettä ja maaliero on 6–6 näiden kamppailujen osalta.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Liverpool puolestaan on kerännyt viiteen edelliseen Valioliiga-kamppailuunsa 11 pistettä maalierolla 8–2. Ajoittain se on pelannut todella vähämaalisia otteluita myös heikompiaan vastaan ja ottanut vain rutiinivoittoja sen enempää heikompiaan löylyttämättä. Kenties samaa on odotettavissa myös lauantaina.

Liverpoolin maalimäärät vähentyneet suhteessa ensimmäisiin otteluihin

Vierasjoukkue Liverpool on tehnyt sarjassa 12:ssa ottelussa 23 maalia, mutta viimeisiin viiteen kamppailuun niitä on syntynyt ainoastaan kahdeksan. Oma maali on varjeltunut kuitenkin hyvällä prosentilla. Päästettyjä maaleja joukkueella on nimittäin ainoastaan viisi, joista kaksi on tullut viimeisiin viiteen otteluun.
Joukkueen vierasottelut ovat olleet myös selkeästi vähämaalisempia kuin kotikamppailut – maaliero on vieraskentillä 9–4. Tähän nojaten oletetaan, että maaleilla ei mässäillä myöskään lauantaina.

Peli-ideana kotijoukkueen maalittomuus ja Liverpoolin vähämaalisuus

Uskotaan, että materiaaliltaan selkeästi laajempi sarjakakkonen Liverpool vie voiton, mutta ei tao taululle murskanumeroita. Yllättäen sarjan vähiten maaleja päästäneiden tilaston jaetussa kärjessä talsivan joukkueen puolustus tilkitsee Watfordin ulos paikoilta pitäen oman päänsä puhtaana.
Koko ottelun alhainen maalimäärä on toinen kohdevalinta kamppailuun, sillä se on hieman järkevämpää pelattavaa suhteessa kertoimiin Liverpoolin vähämaalisuuteen tai kotijoukkueen vähämaalisuuteen verrattuna.