la 15.09. klo 19:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Watford – Manchester United | Kauden suurin vitsi saa lisää kuraa niskaan?

Valioliigassa lauantaina pelataan pitkästä aikaa, kun maaottelutauko on päättynyt ja seurajoukkueet palaavat tositoimiin seitsemän ottelun voimin.
Watford pelaa alkukauden täydellisesti flopannutta Manchester Unitedia vastaan kotonaan. Joukkueella on tämän kauden neljältä Valioliiga-kierroksilta ainoastaan täysiä kolmen pisteen voittoja.
Hertfordshiresta tuleva ryhmä on takonut vastustajien reppuun palloa tappavaan tahtiin ja tasaisesti. Vuoron perään Brightonin, Burnleyn, Crystal Palacen ja viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä Tottenhamin, kaatanut ryhmä on täräyttänyt alkukauteen yhdeksän täysosumaa. Laukaisuprosentti on 40 ja joukkue on päässyt laukomaan maalia kohti 19 kertaa. Tehokasta on ollut sen pelaaminen maalintekopaikoilla.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Kurinalainen mustakeltaisissa paidoissa operoiva joukkue on saanut pelinsä rullaamaan loistavasti kauden alussa ja se on päästänyt ainoastaan kolme maalia omaan verkkoonsa. Peli on tasapainoista ja ainoa heikkous Watfordilla ovat pitkät harhasyötöt, jotka tulee jättää tekemättä ManU:n nopeita yksilöitä vastaan.
Manchester United on oikea vitsi. Se vilisee tähtiä, mutta joukkuepelaaminen jää pahasti jalkoihin ja alakerta on vuotanut pahoin. Kuusi tehtyä maalia voisi olla siedettävä lukema, mutta lisätään samaan hengenvetoon, että punapaidat ovat päästäneet seitsemän osumaa.
Joukkuepelaamisen laskiessa pahasti alleen on yksilöiden joukkue Manchesterista voittanut ainoastaan kaksi alkukauden neljästä mittelöstään, toiset kaksi se on hävinnyt. Joukkueen sarjasijoitus on kymmenes, mikä tuskin tyydyttää menestykseen tottuneessa organisaatiossa.
Watfordilla on kaikki se itseluottamus, mitä se tarvitsee kaataakseen vitsiksi muodostuneen Valioliigan suurseuran lauantaina. Hyviä pelikohteita ovat esimerkiksi erilaiset peli-ideat Watfordin voitokkaan kauden jatkumiseen.
Katso myös muut mainiot Uhmapelaajien pelivihjeet. Viikonlopun laatukohteita tarjolla! Muista myös lukuisat bonustarjoukset ja talletusbonukset! Uhmakkaita pelihetkiä!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ