la 11.07. klo 14:30

Watford - Newcastle

Merkittäväksi altavastaajaksi luokiteltu Newcastle voi yllättää Watfordin!

Newcastle kärsii useista loukkaantumisista, mutta sen kerroin on silti huomattavan ylimitoitettu suhteessa joukkueen esityksiin ennen lujaa metsään mennyttä Manchester City -kamppailua. Watford ei ole loistanut, vaan näistä kahdesta tauon jälkeen onnistuneempi on ollut Newcastle. Isäntä mittelee edelleen sarjassa pysymisestä, kun vierailla puolestaan on mahdollisuuksia nousta vielä reilusti sijoja ylöspäin – molemmat siis haluavat voittaa.

Ennen surkeaan 5–0-vierastappioon päättynyttä edellistä otteluaan Manchester Cityä vastaan Newcastle oli kovassa maalivireessä sen niitattua peräti kymmenen maalia koronatauon jälkeen. Ero ja kehitys aikaan ennen koronaa on huima, sillä kymmenen osumaa on yli kolmasosa 28 maalista, jotka joukkue oli ennen taukoa iskenyt.

NAPPAA 100€ RISKITÖN VETO

William Hill tarjoaa nyt uusille asiakkaille riskittömän vedon 100 euroon asti.

Vetovoitot saat puhtaana käteen – ilman kierrätysvaatimusta!

NAPPAA RISKITÖN

Sean Longstaffin ja Andy Carrollin puuttuminen kokoonpanosta luo omat haasteensa vieraiden viimeistelylle, mutta kaiketi joukkueen materiaalin uusi tehopotentiaali riittää heikohkoa Watfordia vastaan iskemään osuman, jos toisenkin. Isaac Hayden on niin ikään tuoreehko poissaolija, joka syö hieman joukkuetta, mutta tammikuussa seuraan hankittu Nabil Bentaleb kelpaa paikkaajaksi mainiosti.

Watford selvisi vaikeuksien kautta voittoon Danny Welbeckin komealla saksipotkumaalilla Norwichia vastaan edellisessä ottelussaan. Lukemin 2–1 kotijoukkueelle päättyneessä kamppailussa kuitenkin nähtiin isäntien alakerran haavoittuvuudesta esimerkkejä, kun jopa Norwich sai muutamia vaarallisia tekopaikkoja tuotettua.

Vierasjoukkue Newcastle on aliarvioitu kertoimissa, eikä sitä sulateta. Oivana valintana kamppailuun toimii vierasvoitto tasapeliriskin poistamisen kautta eli tasapeli ei vetoa -kohteena. Newcastlen esitykset tauon jälkeen vakuuttavat edelliskierroksen fiaskosta huolimatta enemmän, eikä Watford ole Uhmapelaajien papereissa aivan yhtä selvä ennakkosuosikki kuin kertoimissa.

LIITY UHMAPELAAJIEN UUTEEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>