la 24.08. klo 17:00

Watford - West Ham

Nappaako Watford kauden avausvoiton?

Valioliigan kolmannella ottelukierroksella heikosti kautensa aloittaneet Watford ja West Ham iskevät yhteen Vicarage Roadilla.

Watford on ollut pettymys kahdessa ensimmäisessä ottelussa kärsien kaksi tappiota. Joukkueen avausosuma odottaa vielä itseään, mikä on hieman hämmentävää. Ryhmän vieraspeli Evertonia vastaan päättyi 1-0 tappioon, mutta mahdollisuudet parempaan oli selvästi ilmassa.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Watfordin pelaaminen on ollut parempaa, mitä tulokset ovat antaneet ymmärtää, mutta parannettavaa luonnollisesti löytyy vielä runsaasti, ja siihen joukkueelta löytyykin potentiaalia. Materiaalia on keskikastin tasoa, eikä mitään suurenmoisia puutteita joukkueelta löydy, vaikka tehottomuutta onkin esiintynyt yllättävän paljon kauden alussa. Muun muassa argentiinalainen Roberto Pereyra on loistava keskikenttäpelaaja Watfordin tasoiselle seuralle kunhan Pereyran pelivire nousee omalle tasolleen.

West Ham on aloittanut Watfordin tapaan kautensa kehnosti. Kauden avausottelussa City oli suvereeni murskaten Hammersin 5-0 vieraissa. Toisessa ottelussa Hammers pelasi 1-1 tasapeliin Brightonin vieraana. Joukkueen kauden avausmaalin tykitti Javier ”Chicharito” Hernandez, joka on erittäin tuttu kaveri useimmille jalkapallon ystäville vuosien varrelta. West Hamin pelaaminen on ollut sekasin ja paljon riittää parannettavaa vielä, kuten Watfordillakin.

Ottelussa molemmilla on mielessä kauden avausvoitto ja nyt olisi hyvä aika napata se, ettei apina ala kasvamaan liian suureksi sen suhteen. Watford on ollut yleensä hyvä kotijoukkue ja sen peliesitykset eivät ole olleet niin huonoja, mitä tulokset näyttävät. Uskotaan, että Watford onnistuu nappaamaan kolme pistettä, joten isketään kotivoittoa lapulle. Toisena pelivalintana kokeillaan vähämaalisuutta (ottelussa alle 2,5 maalia).

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>