Valioliiga to 04.03. klo 20:00

West Bromwich - Everton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sam Allardycen West Bromwich on nollapeliputkessa! Jatkuuko Evertonin tähtiloisto vieraissa?

West Bromwich isännöi Valioliiga-torstaissa parissa edellisessä ottelussaan tyylikkäät voitot napannutta Evertonia. Vierailla saattaa olla tukku tärkeitä miehiä sivussa, eikä West Bromwich ole viime aikoina päästänyt ketään helpolla. Hyvillä kokemuksilla on tapana kasvattaa itseluottamusta ja niitä isäntä on saanut, mutta pisteitä se kaipaa putoamistaistelussa kipeästi yhä edelleen.

Evertonilla ovat sivussa ainakin Yerry Mina, Fabian Delph sekä Jean-Philippe Gbamin. Lisäksi Seamus Coleman, Tom Davies, Robin Olsen ja James Rodriguez saattavat olla poissa. Minan ja Delphin poissaolot ovat pahoja iskuja, mutta kun alakerrasta poistettaisiin vielä Coleman, vaikuttaisi asetelma merkittävästi erilaiselta. Toisaalta Carlo Ancelotti on todennut, että odottaa puolustuskolmikon olevan täydessä kunnossa, mikä tarkoittaisi myös Colemanin pelaamista.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Isäntä saa puolustukseen vahvistusta, kun Semi Ajayi on jälleen käytettävissä puolustukseen. Robert Snodgrass on todennäköisesti jälleen kunnossa, minkä lisäksi myös Kieran Gibbs saattaa palata kentille. Tämä tarkoittaisi, että West Bromwich pääsisi otteluun täysin terveenä. Joukkue on kolmen ottelun pisteputkessa ja kahden ottelun nollapeliputkessa, mikä on oiva saavutus pahojakin löylytyksiä kauden alkupuolikkaalla kärsineelle ryhmälle.

Everton on voittanut kahdessa edellisessä ottelussaan Liverpoolin vieraissa ja Southamptonin kotonaan pelaamalla molemmissa otteluissa nollapelit. Ancelottin ryhmä on Valioliigassa neljänneksi paras vierasjoukkue, kun se on ainoastaan 12 ottelussa poiminut 26 pistettä reissupeleissään. Molempien ryhmien puolustuspelaaminen on ollut viime aikoina kunnossa ja tiivistä kamppailua voi odottaa myös torstaille. Isäntä ei taatusti päästä edes loistavaa vierasjoukkue Evertonia helpolla – pelivalinnaksi nostetaan, että ottelussa syntyy alle 2,5 maalia.