la 12.01. Klo 14:30

Valioliiga: West Ham – Arsenal | Nähdäänkö maali-iloittelu?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Viikonlopun Valioliiga-kierros polkaistaan käyntiin Lontoon paikalliskamppailulla. Iltapäivän ottelun isäntäjoukkue West Ham löytyy sarjataulukon kymmenenneltä sijalta ja vierailija Arsenal majailee viisi pykälää ylempänä kolmetoista pistettä enemmän keränneenä.
Loukkaantumisia piisaa
Arsenalin riveistä lasaretissa varmuudella ovat Henrikh Mkhitaryan ja Danny Welbeck. Lisäksi löytyy liuta pelaajia, joiden pelikunto on vielä epävarmaa. Epävarmoja ovat muun muassa Mesut Özil, Shkodran Mustafi, Hector Bellerin, Nacho Monreal ja Laurent Koscielny. Epävarmojen listalta voidaan todeta, että Gunnersin puolustuslinjassa tulee olemaan merkittäviä poissaoloja.
Hammersin riveistä puolestaan sivussa ovat Andryi Yarmolenko, Jack Wilshere ja Manuel Lanzini. Lisäksi Chichariton kunto ei riitä ainakaan 90 minuutin otteluun.

Lyö riskitön 50€ veto – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!


Hammers sai kuitenkin vuodenvaihteessa hyökkäyksen tärkeimmän palasen takaisin sairastuvalta. Marko Arnautovic onkin palannut lyhyen loukkaantumisen jäljiltä hyvin pelikentille iskien kolmessa ottelussaan kolme maalia. Arnien pelaaminen on erittäin tärkeää, mikäli Hammers mielii haastaa vierailijoita maalikarkeloissa.
Selkien takana kolisee
Kummankaan joukkueen puolustusta ei voida pitää vakuuttavana. Hammers on päästänyt tällä kaudella 1,64 maalia kotiottelua kohden ja Gunners 2,1 maalia vierasottelua kohden. Maalejakin joukkueet ovat viimeistelleet hyvin – Hammers 1,45 maalin ja Gunners 2,2 maalin keskiarvolla. Ja kuten mainittu, vierailijat eivät tule pääsemään otteluun parhaalla mahdollisella puolustuslinjalla.
Vierailijoiden riveistä löytyy ehkäpä Valioliigan kliinisin hyökkääjä. Maalipörssin kärkisijaa jakava Pierre-Emerick Aubameyang tuli tunnetuksi nopeana ja hyvänä viimeistelijänä jo Borussia Dortmundin ajoilla.

Isoimmat jackpotit juuri nyt – valuelaskuri näyttää missä pelata: