Valioliiga ti 04.12. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: West Ham – Cardiff City | Nuijitaanko sarjanousijaa taas vieraissa?

Viime kierroksella voitot napanneet West Ham ja Cardiff kohtaavat tiistaina Lontoossa. Isännät lähtevät otteluun suurena ennakkosuosikkina, eivätkä syyttä.
Viime kierroksella Cardiff nappasi ainakin kertoimien valossa yllätyksellisen voiton kotona Wolvesista. Kuudesta viime ottelusta putoamaan tuomittu Cardiff on voittanut jopa kolme. Vastassa ovat olleet kuitenkin “vain” Fulham, Brighton ja Wolves. Näistä voitoista kaikki ovat tulleet kotinurmella.
Nyt Cardiff joutuu taas pakkaamaan kamppeensa vierasreissua varten, joista ei ole irronnut pahemmin kotiintuomisia. Vieraista takaisin Walesiin on tuotu kuudesta ottelusta ainoastaan yksi piste ja sekin Huddersfieldiltä. Cardiff on ollut Huddersfield-ottelua lukuunottamatta aina myös pelillisesti aina vastaantulijana. Toki vastustajat ovat olleet kovempia, joihin voidaan kyllä luetella myös tiistainen vastus West Ham.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Hammersia rasittaa hieman loukkaantumiset. Tärkeistä pelaajista varmuudella sivussa ovat Manuel Lanzini ja Andriy Yarmolenko. Myös Fabian Balbuenan ja Aaron Cresswellin pelikunto on vielä epävarmaa. Lisäksi monilla pelaajilla on ollut pieniä kolhuja.
Kesällä Laziosta Hammersin paitaan hankittu Felipe Anderson on päässyt yllättävän nopeasti Valioliigaan sisälle. Yleensä eteläamerikkalaisilla ottaa oman aikansa asettua Valioliigan pelityyliin ja joiltain englantilainen pelityyli ei luonnu ikinä. Anderson nousi yhdeksi Hammersin johtohahmoista jo muutamien otteluiden jälkeen. Viimeisessä neljässä ottelussa keskikenttämies on myös tehoillut iskemällä neljä maalia.
West Hamin maalinsuulla Lukas Fabianski on pelannut jälleen hyvää kautta. Monta kautta Swanseassa ja sittemmin Hammersissa torjunut Fabianski on ollut jo vuosia yksi Valioliigan luotettavimmista maalivahdeista. Viimeisimpänä urakkanaan Fabianski nollasi Newcastlen vieraissa. Toiseksi pelikohteeksi otetaankin puolalaisen nollapeli eli Pinnaclelta kohde Cardiff ei tee maalia.
Pääkohteena pelataan Hammersia -0,75 aasialaisella tasoituksella, jolloin kotijoukkueen voittaessa vain maalilla puolet panoksesta palautuu takaisin pelitilille ja puolet voittaa. West Hamin pitäisi kaataa sarjanousija kotonaan täysin rutiinisuorituksena.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ