Valioliiga la 18.01. klo 17:00

West Ham - Everton

Jatkuuko Evertonin hyvä vire?

Kaksi vähän aikaa sitten päävalmentajaa vaihtanutta joukkuetta kohtaavat, kun Everton matkaa West Hamin vieraaksi.

West Hamin luotsiksi saapui Englannin kentiltä tuttu David Moyes muutama kierros takaperin. Moyes aloitti lupaavasti 4-0 kotivoitolla Bournemouthista, joka ei tällä hetkellä kuitenkaan ole minkäänlainen mittari. Viime kierroksella vastaan asettui sarjanousija Sheffield United, jolle Hammers hävisi lukemin 1-0. Moyes on saanut West Hamin pelaamiseen selkeyttä varsinkin puolustuspelaamiseen, mutta hyökkäyspelaaminen on edelleen suhteellisen ideatonta.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Puolestaan vierasjoukkue Everton on piristynyt italialaisen Carlo Ancelottin saapumisen myötä. Neljästä Ancelottin luotsaamasta ottelusta Toffees on voittanut kolme ja hävinnyt kertaalleen. Ancelotti on saanut lyhyessäkin ajassa Evertonista sen tason irti, millä sen kuuluisikin olla.

Kotijoukkue kärsi viime kierroksella jälleen ikävän takaiskun, kun joukkueen ykkösmaalivahti Lukas Fabianski loukkaantui uudelleen. Fabianskin lisäksi Evertonia vastaan sivussa on Jack Wilshere, Michail Antonio, Andriy Yarmolenko ja Ryan Fredericks. Evertonilla on huomattavasti ehjempi kokoonpanotilanne ja poissa on varmuudella ainoastaan Alex Iwobi ja Andre Gomes.

Lähtökohtaisesti ottelu on kertoimien valossa tasainen. Molemmat joukkueet ovat vaihtaneet juuri päävalmentajaa ja tuonut uutta energiaa joukkueisiin. Everton on kuitenkin ollut pirteämpi kuin West Ham. Pelivalintaakin lähdetään nostamaan vierailijan kautta ja lapulle isketään Evertonin vierasvoitto.

10 euroa pelirahaa