West Ham - Huddersfield

la 16.03. Klo 17:00

West Ham kurittaa kriisijoukkuetta!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

West Ham isännöi sarjajumbo Huddersfieldiä London Stadiumilla. Isännät ovat laadukkaita kotiluolassaan ja ovatkin oikeutetusti ennakkosuosikkeja kertoimissa. Kotijoukkueen kertoimista kuitenkin löytyy ilmaa, johon tartutaan.

West Hamin nihkeä menestys vieraskentillä sai jatkoa viikko sitten, kun Manuel Pellegrinin suojatit hävisivät putoamista vastaan kamppailevalle Cardiffille puhtaasti 2-0-lukemin. Vierasottelut ovat kuitenkin asia, joihin ei kotipeleissään vahvasti suorittavaa West Hamia arvioidessa kannata liikaa kiinnittää huomiota.

West Ham pystyy laittamaan joukkueen kuin joukkueen ahtaalle kotikentällään – tästä todisteena mm. suhteellisen ajankohtaiset hyvät suoritukset Valioliigan huippujoukkueita vastaan. Vasarat nappasivat noin pari kuukautta sitten Arsenalilta täyden pistepotin ja noin kuukautta myöhemmin Liverpool joutui tyytymään London Stadiumilla yhteen pisteeseen.

Betsaa 10€ – saat 50€ edestä ilmaisvetoja:

West Ham on joutunut läpi kauden taistelemaan vaikeiden loukkaantumisongelmien kanssa. Tuskaa helpottaa jälleen ainakin hetkellisesti huippuhyökkääjä Marko Arnautovicin paluu täyteen kuntoon. Loukkaantuneiden lista on muuten sama kuin edellisissä otteluissa.

Huddersfieldin urakka Valioliigassa tämän kauden osalta alkaa olemaan taputeltu. Jan Siewertin miehistöllä on tottakai teoreettinen mahdollisuus pysyä sarjassa, mutta minkäänlaisia heräämisen merkkejä ei joukkue ole osoittanut. Viimeisin 2-0-kotitappio Bournemouthille oli mitä luultavimmin viimeinen naula Terrierien arkkuun.

Tämä kausi on osoittanut, ettei Huddersfieldin nykyinen materiaali ole tarpeeksi laadukas Valioliigaan. Terrierit ovat onnistuneet tekemään vain 15 maalia tällä kaudella – tällä maalimäärällä ei Englannin korkeimmalla sarjatasolla pitkälle pötkitä.

Huddersfield on sarjan huonoin vierasjoukkue ja viimeisestä vierasmaalistakin on kulunut melkein kolme kuukautta. Vierailijat ovat voittaneet vain yhden vierasottelun tälläkaudella, emmekä näe mitään mahdollisuutta yllätykseen London Stadiumilla.

Huddersfieldillä ei ole ongelmia kokoonpanonsa suhteen. Joukkueesta ei laadukasta kokoonpanoa saa siitä huolimatta kokoon parsittua, joten tämä on melko laiha lohtu.

West Ham on joukkueista huomattavasti laadukkaampi ja kotietu tuo Vasaroille huomattavan etulyöntiaseman. Pelivalintamme otteluun on West Ham yhden maalin tasoituksella, jolloin kotijoukkueen voittaessa tasan yhdellä maalilla panos palautuu.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!