Valioliiga ma 08.03. klo 22:00

West Ham - Leeds

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Saako West Ham edes yhden maalivahdin parsittua kasaan, kun Leeds vierailee Lontoossa?

Todella tasokkaasti tammikuussa pelannut West Ham onnistui helmikuussa säilyttämään tasonsa kohtuullisesti. Joukkue on tällä hetkellä seitsemäntenä hyvällä iskuetäisyydellä, kun nelossijaan on vain kaksi pistettä. Leedsin vaarallisuus ja riskinottokyky tiedetään, mutta se on puolustussuuntaan selvästi isäntiä haavoittuvaisempi.

Leeds on kerännyt kymmenessä edellisessä ottelussaan ainoastaan 12 pistettä ja omissa on kolissut peräti 14 kertaa – tehtyjä osumia on yksi vähemmän. West Ham on samalla otannalla koko sarjan toiseksi paras joukkue heti Manchester Cityn jälkeen, kun ryhmä on kerännyt 22 pistettä ja viimeistellyt 17 täysosumaa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

West Hamilla ovat varmuudella sivussa pitkäaikaisloukkaantunut Arthur Masuaku, Angelo Ogbonna sekä Andri Jarmolenko. Maalivahtiosastolla on pientä murhetta, kun sekä Lukasz Fabianski että Darren Randolph kärsivät pienistä kolhuista – West Hamin kannalta olisi toivottavaa, että jompikumpi miehistä olisi pelikunnossa maanantaina. Vieraiden varmat poissaolot ovat Adam Forshaw sekä Robin Koch. Keskikentän pohjapelaajan Kalvin Phillipsin puuttuminen on ollut paha takaisku Marcelo Bielsan joukoille ja mies saattaa yhä olla sivussa Jamie Shackletonin tavoin.

Kauden ensimmäisessä keskinäisessä kamppailussa Elland Roadilla joulukuun alussa West Ham oli lopulta etevämpi 1–2-numeroin. Joukkueiden kehityskaaret ovat keväällä olleet huomattavan erilaiset, kun lontoolaisryhmä on nostanut merkittävästi tasoaan, mikä on näkynyt myös tuloksissa. West Ham iskee taatusti ylimääräisiin tiloihin Leedsin kenttäpuoliskolla esimerkiksi pallonmenetyksistä tai helpoista virheistä – vierailija on selvästi isäntiä haavoittuvaisempi. Pelivalinnaksi nostetaan kotivoitto (1X2).